Улица Бестужева-Марлинского, 5
Губинский округ, Якутск
В здании
Службы
Оконешников Ильяҕа Барҕа Махтал. Очень хороший Профессиональный подход к делу. Ьары Алгыһы Алгыстан
Елена Кольцова
Огромная благодарность Туйяре Куяр. За внимание, заботу . За благотворительность, что помогаю людям, добрыми словами, теплыми сердцами. С уважением жена уч-ка СВО.
Александр Степанов
Туллукка улахан Махтал 😘🙏🫡 биир сеанс сырыттым этэргэ дылы кырдьык суурэн тахыстым Улахан Махтал 😘. Тугум барыта чэпчээн хаалла анаардас тылларын истэн комплимент ылан кото сыстым 🤣😄👍 Эдьийдэргэ комохут иьин улахан Махтал
Мария Яковлева
Хомусчаанаҕа, улахан махтал! Элбэх сыл, испэр тута сылдьыбыт, дьоҥҥо хомуйбут, санаабын ыраастаан ыраастанным. Урдубуттэн атахпар дылы, ыалдьар,точкаларбын,массажтаан дэлби чэпчээтим. Инникитин да, кыһалҕалаах дьоҥҥо. "көмөлөье эмтии, сылдьалгар". Дөссө да, улэлээ, "дьон утуө санаата, утуөннэн төннуөҕэ". Махталы кытта, Мария Васильевна.
па
попова аина
Хочу выразить огромную благодарность массажисту Оконешникову Илье Васильевичу Урун Илбис!После массажа состояние улучшилось,поднялось настроение.Всем рекомендую
Марина Соловьева
Оконешников Илья Васильевич Үрүҥ-Илбис Я никогда не ощущала такого расслабления, как после вашего массажа. Вы — настоящий профессионал своего дела! Рекомендую всем.