Мындыр
Автосервис
Татьяна Стручкова
Киирэн-тахсан, уна-ханас, көрөн-истэн, кэпсээн-ипсээн түргэнник утепляйдыы о5устулар👍 уолаттарга махтал
FF
🚐 🪪 Масыына ытыахпыттан , 🛠️элбэх автосервиска сылдьыбытым , 🪙бастыкыбын кордум , ✅ маннык качественнай тургэ улэни , 📊⚙️🧰⛑️ 👨🏻🔧✨ходовкабын барытын оноттордум , 💸сыанатын да оттугэр эттэххэ , ☝🏼 олох киьи соьуйбат сыаната. ✊🏼Улэhит уолаттарга , 🤝🏼 улахан Махтал 👍🏼
Вячеслав Бурцев
Отличный автосервис, сыаната чэпчэки 👍🏻
Даяна Савватеева
Четко👍🏼түргэн-тарҕан
Алексей
Бэрт
m
michiae
Учугэй, бастаан дьаабы ба5айытык иилбиттэрэ брезены, трасса5а сразу тууллан хаалбыта, онтон иккистээн кэлбиппэр кеннерен иилбиттэрэ
Павел Друзьянов
Бысто и качественно сделали🤝🏻👍🏻спасибо
Валентина Максимова
Таах бары Кола ылаары отзыв бого суруйбуттар 😅 Услуга5а улэлиир болан баран дьону кытта этиьэр улэьиттэрдээх ор болбаккыт , Постоянных клиентов не наберете . Таах тыллара кытаран олорор уолаттартан ………. диэххин багарагын . Маннык темпанан ор болбаккыт боло
Ньургун Антонов
Уолаттарга махтал! Чоккайдык утепляйдаатылар!
Дьулусхан Степанов
Уолатарга махтал. Чуокай👍👍👍
Валера Алмасов
Уолаттарга махтал! Сыаналара удамыр🫱🏼🫲🏻👍🏻
Владимир Пинигин
👍🏼 тургэн сып сап уолаттар
Николай 14
Всё отлично. Хорошие ребята, быстро и недорого👍🏻 всё необходимое есть, рекомендую
ИМ
Иван Местников
Бэрт учугэй, сыыдам хамсаныылаах уол. 👍
Моника Иванова
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Степан Баттахов
Четко быстро и качественно поставили пэт пленку, все материалы есть. Спасибо парням 👍👍👍
YY
Yulian Yumshanov
Быстро качественно 👍🏻профессионалы в своей деле
д
дьу
Саха уолаттара Тургэн тарган хамнаныылаах✊🏼субэлиибин
Василий Куличкин
Хочу сказать спасибо за качественную установку пэт пленок в кратчайшие сроки! Успехов вам !
Ариян Саввинов
Чоккай👍🏻
Андрей
Парни работают качественно👍 рекомендую 😃
Василий Пинигин
Рекоммендую! Парни молодцы, делают оперативно и четко!💪🏻
Мирослав Николаев
Тургэн хамсаныылаах ыччаттар 👍
КЭ
Ким Эрэ
Рекомендую, сделали очень быстро и качественно ✊🏻
Артём Монастырёв
Рекомендую, Быстро качественно цена адекватное 👍🏻🔝
Айсен Васильев
Всем Рекомендую! Тургэн хамсанылаах Саха уолаттара Ус буолан сып сап онороллор👍🏻
NK
N K
От всей души рекомендую!💯 Быстро, качественно и цена 👍🏻
Родион Караваев
Уолаттарга махтал ✊️ Тургэнник, ыраастык, качественно удамыр цена5а утепление онордулар 👍 Эссэ балыгынан аьаттылар
P0
P_ 03
Уолаттарга улахан махтал!👍
Николай Мальков
Уолаттар туттуулара тургэн, опыт бе5е👍 Сыаналара да удамыр👍Маладьыастар, уунэ- сайда турун! 🤝🤝