Мега
Оздоровительный кабинет для участников СВО и членов их семей
Вакансии
СН
Сергей Никифоров
Айаана5а ыраастанан дуьалын чэпчээтим уонна Ил Эйэ5э массажтанан сиьим сугэьэрин суох онорон чэпчээтим. Улахан махталбын тиэрдэбин!
11 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Сергей! Благодарим, что оценили 🙏👌 Всегда рады помочь ❤
Евгений
Илья Васильевич дьэ олох сурдээх доруобуйабын себугэр туhэрдэ. Бэйэм СВО бэтэрээнэбин, ата5ым тилэхтэрэ биир нэдиэлэни быЬа ыалдьан уктэппэт да буолан ылбыта, эрэй мэhэй бе5ену кербутум. Биир утуе кун Илья Васильевичка тиийэн кердерен, атахпын хум хам тутан сааЬылаан биэрдэ. Сарсыныгар туох да буолбата5ын курдук атахпар уктэнним👍. Махталым мунура суох, дьэ киЬилии хаамар буоллум. 😊😊😊
9 февраля 2026, официальный ответ
Евгений. Благодарим за такой приятный отзыв 💛 Очень Приятно, мы рады вашему отзыву и благодарны , б…
ВВ
Валентина Винокурова
Здравствуйте, после массажа полегчало . Я страдаю от постоянных болей в спине из-за остеохондроза, искривления шейного отдела и болезни Бехтерева. После долгого поиска облегчения решилась на сеанс. Эффект превзошел все ожидания! Уже после первого визита почувствовала сильное расслабление мышц, скованность уменьшилась, и боль стала гораздо менее выраженной. Очень благодарна за профессиональный подход Айылхаане🙏❤️
7 февраля 2026, официальный ответ
Валентина, здравствуйте! Спасибо большое за ваш отзыв и оценку!!! Будем стараться и дальше 😉
КЭ
Климент Эверстов
Утуе киэьэнэн, Алиса Афанасьевна. Мин эн массажкар икки кун сылдьан баран, олус чэпчээтим, сунньум ыарыыта учугэй буолла. Эн эмчит быьыытынан, олус кыьаллан массажтыыгын, киьи быьыытынан пациеннаргар олус амарах сыьыаннааххын... Улэгэр ессе урдук ситиьиилэри, тус олоххор этэццэ буолууну багарабын.. Ессе тегул улахан махталы кытта Клим Семенович...
7 февраля 2026, официальный ответ
Климент Семенович, добрый день. Спасибо большое, что выбираете нас. Успехов вам, берегите себя 😁
Христина Семенова
Алиса Андреевна наҺаа да көмөлөстүн🙌 полный релакс чэпчээтим да5аны🙏 санаабыт санааҥ ылыммыт үлэҥ сатанан истин!
6 февраля 2026, официальный ответ
Христина! Спасибо большое за доверие 💛 Мы работаем для вас 🙏🏼берегите себя, держитесь , приходите еще ради своих детей❤️🙌
тт
татьяна терешкина
Алиса Андреевна спасибо вам большое ❤️Результаты сразу ♥️Самая лучшая ❤️
4 февраля 2026, официальный ответ
Татьяна, здравствуйте. Большое спасибо, что выбираете нас ❤ Всегда рады помочь 😁
Мария Максимова
👋 мин кэргэним 2 кун массажка сылдьан, олус абыранным, чэпчээтим диэн астынна. Сымна5ас илиилээх массажистарга махталбытын биллэрэбит.
4 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер. Большое спасибо за приятный отзыв 🙏👌 Приходите к нам ещё.
ЕЕ
Евдокия Евсеева
Мин кэргэним Алиса Афанасьевна Айылгаана Хаан сылдьан хааннатан тебетун ыарыыта сутэн абыранна,давленията тахсыбат да буолла. Улахан махталбытын биллэрэбит, инникитин да дьон хайгабылын ыла турун, утуену онорбуккут суус тегул эргийдин диибит.
26 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Евдокия. Благодарим!!! Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов.
AZ
Alena Zamyatina
Илья Васильевичка улахан махталбын биллэрэбин. Бу массажист өнөтүнэн туһанным. Бу манна сылдьыахпыттан утуйар буоллум, хаһан да маннык уһуннук утуйбат этим. Наар сиһим ыалдьан эрдэ турааччыбын. Билигин сиһим олох ыалдьыбат буолла, РЭМ ,БЭМ *ручной+ ТИМ олох туһалаах аппараттар бааллар эбит. Илиитэ сып сымна5ас ип итии, бастакыбын итинник массажистка сырыттым, бастакы сеанс кэнниттэн баттаабыт точкалара ыалдьаллар этэ, ото оннук буолуохтаах да буолла5а дьи, бүгүн үһүс күммүн сырыттым онтум барыта ааста, аны туран саамай биһирээбитим диэн киэһээ аайы "Хайдаххыный"-диэн ыйытар, ол баар саамай итии истин тыла, киһиэхэ сыһыана, кыһаллара. Онон Илья Васильевичка ба5арыам этэ Доруобуйаны, үлэҕэр ситиһиилэри, дьонно үтүөнү, доруобуйаларын көннөрөн туһалаабытын сүүс төгүл бэйэ5эр эргилиннин🤗🥰
26 января 2026, официальный ответ
Alena, добрый день! Огромное спасибо за доверие 🙏👌 Всегда рады вам!
РТ
Роза Тарабукина
Тохсунньу 23 күнүгэр. "Илии сылааһа" иистэнэр цехха Андрей Васильевич кэлэн массаж оҥорон барда. Мин онно сылдьан массажтаттым элбэх сүбэни ыллым, этим сииним чэпчээбит курдук буолла онон улаханных махтанабын. Маннык кэлэн көмөнү оҥороллоро наһаа үчүгэй доруобуйаны , барыта этэҥҥэ буолууну баҕарабын Тамара Романовна Данилова
23 января 2026, официальный ответ
Тамара Романовна , Благодарим за такой приятный отзыв 🔥 Мы всегда вам рады 💛
РА
Розалия Афанасьева
Спасибо большое массажисту Оконешникову Илье от всей нашей семьи за массаж🙏брат участник СВО, за 3 сеанса уже видны результаты 🙏желаем всем здоровья
22 января 2026, официальный ответ
Добрый день, спасибо за добрые слова 🙏 Мы всегда вам рады ❤
ЕГ
Евгений Горохов
Илья Васильевич провел три сеанса массажа как члену семьи погибшего на сво солдата. Пришел руку не мог поднять, плечо сильно болело. Сейчас руку стал поднимать. Дальше хочу закрепить результат. Молодцы что занимаетесь очень нужным делом, Поддержкой наших бойцов и их семей
21 января 2026, официальный ответ
Евгений, благодарим за ваш отзыв 🤗
НУ
Ньургууна Уьун
Алиса Афанасьевнага Улахан махталбын этэбин) массажтатан, ыраастатан чэпчээтим агай. Дьонно куус-комо буола сылдьарын олус учугэй. Оссо да урдук уонна элбэх ситиьиилэри багарабын
4 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Ньургууна, огромное спасибо за ваш отзыв 🙏👌 Рады работать для вас!
Айгуль Джурупова
Декабрь ыйга сиьим дэлби ыалдьан эрэйдэнэ сылдьан оздоровительный кабинет для участников СВО и членов их семей диэн баарын билэн онно сырыттым,Айыл5аана Хаан олох ынырык учугэйдик эмтээтэ,ыраастаата олох ынырыктык чэпчээтим,барытын субэлээн амалаан,сахалыы ыраастаан🙏😍Результат почувствовала уже после первого визита👍🏻 У вас по настоящему золотые руки,которые помогают забыть о боли и напряжении.Спасибо вам за ваше внимательное отношение и индивидуальный подход🙏😘❤️
19 января 2026, официальный ответ
Айгуль. Благодарим за высокую оценку 🤗
ГК
Галина Карташова
Я 9 января и 10 января 2026 года посещала оздоровительный массажный кабинет для участников СВО и членов их семей . Мое тело нуждалось в массаже т.к правую руку не могла поднять на верх и мне очень приятно было попасть именно к ним с божьей помощью . У Алисы Афанасьевны (Айыл5аана Хаан) очень плотный график, но тем не менее она меня приняла. Хочу огромную благодарность выразить Айыл5аане Хаан. 👏👏👏Она очень чуткая,добрая женщина. Ее волшебные ручки делают чудеса! Айыл5аана Хаан сначала выслушала меня, как медицинский работник. Потом постепенно принялась делать массаж. Потом поставила банки. Она разговаривала со мной, вела приятную беседу. Создала уютную атмосферу, всегда предупреждала о процедуре, чтобы я не боялась.Айыл5аана Хаан человек со стажем нажимала те точки, которые не каждый массажист может. За разоговорами даже боль сильно не почувствовала. А 😅 👍 Веронике Николаевне отдельное спасибо за доброту, за отзывчивость. Было очень приятно беседовать по ватсапу. У Вероники Николаевны большое сердце ❤️ всегда помогает в трудную минуту и никогда не отказывает, всегда идет на встречу. Мы родители, жены военнослужащих в СВО благодарны ей за все.. 👏Не каждый пойдет на встречу нам родителям СВО . Я буду ходить на массаж и на обряд очищение Мне очень понравилось.Я сейчас себя чувствую легче и хорошо.Правую руку уже без боли поднимаю и это только за два сеанса . Спасибо большое Алисе Афанасьевне и Веронике Николаевне. 👏👏👏 за помощь. С благодарностью Карташова Галина Михайловна 👏🙏
14 января 2026, официальный ответ
Галина Михайловна, здравствуйте. Спасибо большое за такой приятный отзыв , держитесь , мы всегда ряд…
ЛА
Лидия Алексеева Алексеева
Мин 3 күн массажнай кабинекка сырыттым . Махталбын тириэрдэбин Айыл5аана Хаанна кини сымна5ас илиитинэн массажтаан, ыраастаан, бааҥка туруоран, иннэлээн этим сииним сымнаан бэркэ утуйар буоллум. Саҥа сылга тус олоххутугар санаа5ыт хоту барыта этэҥҥэ буоллун, эйэлээх халлааны.
12 января 2026, официальный ответ
Добрый день! Спасибо, что выбираете нас, были рады помочь 🤗
ЮБ
Юрий Бандеров
Айылаана хаан. Наһаа үчүгэйдик массажтаата больше спасибо. 👍✊
10 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер, благодарим за ваш отзыв 🙏
Алексей Поскачин
сегодня посетил данное место, хожу уже неоднократно, всем советую, все ребята мастера своего дела, за что им спасибо большое! сегодня был у Ильи Васильевича, мастер своего дела 👍🏻✊🏻
9 января 2026, официальный ответ
Алексей, здравствуйте, спасибо вам за ваш отзыв! Очень приятно 🤝
ту
тамара уваровская
Манна массажный кабинекка бугун сырыттым.Наьаа учугэйдик массажтыыллар.Ессе да кыьалгалаах дьонно элбэхтик туьалыы турудун
8 января 2026, официальный ответ
Благодарим вас за ваш отзыв 😌 Ждём вас вновь ❤
АЕ
Афанасий Ефремов
Бугун сво группатыгар Мега диэн сво кыттыылаахтарыгар уонна Кини дьиэ кэргэттэригэр массаж энэтэ баарын истэн баран олус учугэй профессиональнай массажка Илья Васильевичка сылдьан олус сынньанан абыранан кэллим.Олус махтанабын. Дьонно туьалаах улэ5итигэр ситиьиини ба5арабын
Спасибо вам за ваш отзыв! Всегда вам рады 😁
Раиса Афанасьева
Улахан махтал тириэрдиэм этэ маннык наьаа учугэй СВО кыттыылаахтарыгар уонна кини дьиэ кэргэттэригэр босхо массаж онорбуттарыгар! Отой учугэй баитык массажтыыр эбит, астынным👍🏻 доссо урдук ситиьиилэри уонна маннык утуо дьыала онороргор улахан махтал!👏🏻👏🏻👏🏻
3 января 2026, официальный ответ
Раиса, здравствуйте, огромное спасибо за ваш отзыв ❤ Обращайтесь.
ГС
Гаврил Сидоров
Илья Васильевич улахан махтал ,СВО кыттылаахтарыгар уонна дьиэ кэттэригэр босхо массаж онорор👍.
3 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Гаврил! Благодарим вас, что выбрали нас, берегите себя а мы будем стараться и дальше 😁
РБ
Римма Бережнева
С Новым 2026 годом дорогие наши массажисты целители! Айылхаана Хаан суруйуом этэ отзыв.Олус учюгэй киьи быьыытынан, дьонго учэй да сааналаах кыыс,массаж кэнннэ чэпчээн,ырастаммытым кэннэ утуйар да буоллум ,но харагым уута того эрэ кыраттан да туьэр буолла, 30 декабря 2025 сиьим ыалдьа сылдьар этэ онно истээт даганы массажтаан бэлэмнээбмтэ, киниэхэ кирдэххэ олох атын аура,киьи сынньанан тахсар ,у каждого человека много разных проблем, и не со всеми мы идем на контакт,но благодаря таким людям мы поправляем свое здоровье,стабилизируем свои мысли,свои взгляды,мнения,хочу пожелать прежде всего здоровья,семейного благополучия ,мира и согласия!!! Римма Моисеевна Бережнева 01.01.2026г.
1 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Римма Моисеевна 🔥🙌 С Наступившим новым 🎄 годом Вас 🎉❤️Спасибо большое за добрые сл…
ИС
Изольда Соркомова
Учэй багайы огорбуттар эбит сво оголоругар босхо массаж огороллоро, оголорум наha да астаммытара массаж кэннэ. Махтаныам этэ Алиса Афанасьевна5а кыргыттарбын босхо массажтаан-эмтээн🙏оголорум наha да себуулэбитэр Алиса Афанасьевнаны, уерэ- кетен массажтарыгар бараачылар☺🌹
27 декабря 2025, официальный ответ
Изольда, огромное спасибо за ваш отзыв 💛 Мы стараемся 🤗
РН
Раиса Николаева
Алиса Афанасьевнаҕа 3 күн масса жка сырыттым киһи ис туругун доруобуйатын көннөрөн алгыс тылынан ыраастаан арчылаан санаатын ууран көмөлөспүтүгэр ийэлии истиҥ махталбын этэбин Инникитин даҕаны түбүктээх үлэҥ тахсыылаах махталлаах буола турдун үтүө санааҥ мааны майгыҥ уҕараабатын Махталы кытта Раиса
21 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое, что выбрали нас. Всегда рады вам.
ТС
Таптал Сэргэ
Оздоровительный массаж Алисы Афанасьевны -Айыл5аана Хаан оказался настоящим спасением😍 Мастер своего дела, профессионал👍 моментально нашла мои проблемные места, освободила от стресса и нервного напряжения, подарив чистое и свежее состояние духа и тела. Результат потрясающий! Желаю Вам продолжать дарить людям здоровье, радость и хорошее настроение 💐 Спасибо за вашу работу и теплый прием. Теперь я знаю, куда обращаться снова-ещё вернусь обязательно! 💃❤️
19 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Таптал! Огромное спасибо, что оценили 🔥 Приходите к нам почаще 💛
Анатолий Васильев
Здравствуйте, Бэгэьээ Айыл5аана Хван дьиэбр кэлэн массажтаан, банка туроран ыраастанным,. Бугун оттой этим Ханым отой холку ба5аы буолла,чэпчэки ба5айытык утуйан турдум. Улахан махталбын тихидэбин СВО кыттыылаагын Васильев Бииргэ торообут быраата (инвалид 3 группы)
19 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Анатолий, большое спасибо за доверие 💛
Саргылана Слепцова
Дорооболорун,мин СВО кыттыылаагын кэргэнэ Саргылана оголорум Александр,Рустам Алиса Афанасьевнага сылдьан массажтанан,бэйэ ис турукьарын аьагастык кэпсэтэн куус кеме ылбыттарыгар,бу ийэлэрэ Улахан Махталбын тиэрдэбин,маннык кыьалгалаах дьонно ейебулгут олус наадалаах.Багарыам этэ ,кытаанах доруобуйаны,тус олоххутугар дьолу.Агабыт позывнойа,,волк"2024 сыл декабрь бп статуьа.
18 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Саргылана, спасибо за отзыв, держитесь 🙏 приходите к нам сами , Вам тоже нужно, мы жд…
РП
Розалия Петрова
Огромное спасибо за массаж,за теплые руки. Это не просто массаж,это положительные эмоции,профессиональные руки,ощущение легкости,это разблокировка тела. Благодарю🙌🏻
18 декабря 2025, официальный ответ
Добрый день, Розалия! Спасибо вам за отзыв и высокую оценку 😌 Встретимся еще не раз в Оленьке 😉
tZ
tamri Z
Вчера после похорон СВО в Артриуме была у целительницы Айылҕаана Хаан. Одно посещение исцелило меня: массажировала, очистила Ауру, подбодрила Алгыс словами - все это мне придало Энергию, Позитива, Бодрости Духа, огромное Спасибо, что есть такой КАБИНЕТ СВО - СПАСЕНИЕ ДУШИ и ТЕЛА и пусть 🛟 Спасательный круг вытащит из омута утопающих в горе семей, родных🙏Желаю кабинету МЕГА процветания, в данное время Вы выполняете функцию врачей, психолога, волонтера и просто понимающего Друга💐❤️
13 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо вам за отзыв 🔥 Рады работать для вас 💛 Мы вместе, СВОих не бросаем 🙌
ов
олег винокуров
Очень хорошо делают массаж рекомендую ветеранам СВО
10 декабря 2025, официальный ответ
Большое спасибо, что уделили время и написали отзыв 😉 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов 💛
вЕ
вера Егоровс
Сегодня посетила кабинет массажа "Мега " на Крестьянском рынке .массажистка маленькая ,хрупкая приветливая девушка встретила Айылгаана Хаан, меня сперва полностью раздела посмотрела мое тело , ручной массаж сделала и очень много рассказала мне про мои заболевания , совершенно незнакомый человек мне , гладя меня 💯 диагностировала дала советы от чего и почему болит ,тот или иной орган . А также мне предложила аппаратное лечение БЭМ , это биоэлектрический массаж всего организма , улучшает кровоток лимфов и снимает напряжение мышц , расслабляет все тело по точкам !целый час лечила и массажировала меня . Мне очень понравилось аппарат БЭМ удивительно - волшебный аппарат после одного сеанса , как заново родилась , с хорошим настроением и облегчением от боли в коленях , даже не поняла , как я оказалась дома !Спасибо огромное , основателю кабинетов Мега матери бойца Героя Веронике Хомусчаана и ее команде за то , что поддерживаете бойцов СВО и их семей , помогаете , лечите их ! Обязательно , подойду на аппаратное лечение БЭМ и рекомендую всем ,кого беспокоит суставы, бессонница , артриты , артрозы последствия инсульта и много заболеваний , аппарат помогает даже после инсульта люди начинают ходить ! Айылгаана , приду ещё и ещё ! Мама погибшего бойца СВО ЕВА Якутск
8 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте Вера , спасибо, за отзыв и оценку 😉 Мы работаем для вас 💛 главное берегите себя , все…
Анзор Дьяконов
Устэ Айыл5аана Хана массажка сырыттым, наhaa чэпчээтим. Улэлиилэригэр учугай условиялаах кабинет биэрэллэрэ буоллар.
2 декабря 2025, официальный ответ
Анзор, здравствуйте. Благодарим вас за отзыв и оценку, ждем вас в гости снова и снова ❤
Нюргустан Соловьёв
Ил-Эйэ махтаал , массажтатылвр хааннаатылар. Баьыыбаларын улахан махтал 👍
1 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Нюргустан! Спасибо, что оценили ❤ Мы всегда вам рады.
PK
Pavel Kimdo
Посетил 3 сеанса, спасибо Анне и Айылҕаане Хаан. Очень понравилось, поправили мне здоровье, в общем профи своего дела.
1 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за отзыв и высокую оценку 🙏👌 Были рады вас видеть.
РС
Розалия Семенова
Массажист ИЛЬЯ ВАСИЛЬЕВИЧКА улахан махталбн тиэрдэбин! 3 куннээх босхо массааьыгар сылдьан этим хааным чэбдэгирдэ, наьаа чэпчээтэ, ыалдьар сиспин, кегуспун, еттукпун уанна атахпын биоэнергетическай уанна илии массааьынан эмтээтэ!
27 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за приятный отзыв 🙏👌 Очень приятно, рады сотрудничать.
РЗ
Раиса Заболоцкая
Мне сделал массаж Илья Васильевич, очень полезный, эффективный, как матери СВО, бесплатно, я получила сразу отличный результат, лучше стало кровообращение, боль в суставах уменьшилась. Приходите и получите оздоровление, Илье желаю здоровья, успехов в нужном деле
25 ноября 2025, официальный ответ
Благодарим за приятный отзыв Раиса 🤗 Ждем вас в гости снова и снова 💛
Арман Тулепеев
Илья Васильевич барга махтал нэьиилэ сиспинэн сылдьыбыппын 3 кун иьигэр атахпар туруорда ынырык учугэй аппарааттардаах бэйэтин илиитэ да оьуобай отпускам кэмигэр эмтээтэ агай барга диэн махтал убайга еруу сахан дьонун эмтии уердэ сырыт э/к 83 ДШБ Дрил
25 ноября 2025, официальный ответ
Арман, благодарим вас за приятный отклик 😉 Будем ждать вас снова, главное берегите себя 🙌🙌🙌
аВ
анна Васильева
Здравствуйте! Мин давлениям тахсан , тебем, сиьим, кезсум ыалдьан, утуйбат да буоламмын ыксаммын массажка барарга санаммытым.массажка киэьээ тиийбитим, банка кэннэ хааннатан бараммын туунун отой куускэ утуйан сарсыарданны дылы уьуктан кербеххе сыньан турдум. Хам тута сылдьабыт илиим сурэх еттум , кетехтерер буолла, давление кыччаата норматыгар арыый тустэ, кехсум ыарыыта ааспыт курдук . улахан махталбын тихрдиэм этэ Алиса Афанасьевна5а, инники еттугэр улахан ситиьиини, дьонно куруутун маннык кемелеье сылдьаргар ба5арабын, доруобай буол, ыалдьыман🙏🙏🙏СВО 5а сылдьар Васильев ВА эдьийэ
25 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, анна, огромное спасибо, что оценили 🤗 Очень приятно, рады сотрудничать ❤
ДХ
Дамир Х.
Сво кыттыллаа5ын быратабын, Айыл5аана Хан ессе тегул махталбын тириэрдиэхпин ба5арабын, сиьим ыалдьарын биир сеансынан суох гыммыта 👍🏽
23 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Дамир! Спасибо большое за отзыв и высокую оценку 💛 Всегда вам рады 🙏🏼
ВФ
Василий Федоров
Спасибо Илье Оконешникову за массаж👍👍👍 боль прошла👍
22 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, благодарим за ваш отзыв и оценку 🙏👌 Очень Приятно, СВОих не бросаем
Гала Спиридонова
Получила бесплатный оздоровительный полный массаж и прогревание спины аппаратом - как волонтер движения «Якутия с тобой» от Ильи Васильевича -Урун Илбийии. Благодарю за благое дело.
22 ноября 2025, официальный ответ
Добрый день. Благодарим за добрые слова о нашей работе 😉 Рады работать для вас!
Алекс Бор
Очень хороший массажист, человек знающий своё дело. Рекомендую всем.
22 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Алекс, спасибо, очень приятно получать обратную связь ❤ Будем ждать вас снова 🤗
ДА
Давид Архан
Айталыыҥҥа уонна Айылҕаана Хааҥҥа истиҥ махтал, Наһаа үчүгэй массаж ыллым. Барыгытыгар сүбэлиибит.
21 ноября 2025, официальный ответ
Давид, добрый день. Спасибо большое за добрые слова о нашей работе 🔥 Были рады вас видеть.
МО
Михаил Осипов
Массажист Илья Васильевич Үрүҥ Илбийии олох үчүгэй эбит рекомендую.СВО кыттыылаахтарыгар олох босхо эбит !!!
20 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за теплые слова, мы стараемся 🤝
семен филиппов
Улахан махтал буолун, тобом кохсум ыарыта аста , махталарын
20 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Огромное спасибо, что оценили, будем рады вам всегда.
рП
роман Потапов
Наьаа учугэй массаж сырыттым Айыл5аана хан улахан махтал
Здравствуйте, Роман. Благодарим вас за приятный отклик!!! Будьте здоровы 😉
СИ
Святослав Иванов
1 сылдьыым олус учугэй эбит,наьаа чэпчээтим массаж кэнниттэн👍🏽кэлин сылдьын бэйэ5итигэр туьалаах буолуо
18 ноября 2025, официальный ответ
Святослав. Благодарим, что выбираете нас ❤ Очень приятно 😉
Ананий Винокуров
Айталыынна уонна кэргэнигэр Айыл5аана Хаан-на улаххан улаххан махтал✊кэнники бириэмэ5э төбөм ыалдьар буолта,тобобор тымырдардарбар Сүрэх тэбэр этэ,ону хааннанарга санананмын айыыларым арыаллаан суоллаан бу Айталыынна тиийэнмин массажтанан хааннатан хомус тыаһыгар ыраастанан буотун дуоһуйа чэпчии түстүм🙌онон өссө биирдэ Айталыынна уонна кэргэнигэр Айыл5аана Хаан-на улаххан махтал✊🙌өссө Да маннык дьону эмтээн ыраастаан үтүөнү оҥоро турун!үтүө үтүөннэн төннөр!🙌🙌🙌✊
17 ноября 2025, официальный ответ
Добрый день. Благодарим вас, что оценили!!! Нам очень приятно 💛
мф
мария федорова
Мин СВО кыттыылаа5ын ийэтэ Мария Егоровна уонна Хомусчаана махталым мунура суох. Олох харахпыттан сыыс ылбыт курдук чэпээтим Адьаххай тууйулла сылдьыбыппыт барытын тасаардылар улахан махтааал Улэ5итигэр оссо урдук ситиhиилэри ба5арабын
15 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, мария, благодарим вас ❤ Всегда вам рады 🌸