Сырдык куус
Студия массажа и красоты
Александр Винокуров
Барҕа махтал буоллун🙌олус үчүгэйдик массажтанным, чэпчээн. Этэҥҥэ
Ньургун Степанов
Махтал буолуохтун,зимник иннинэ четко имитиллинним👍идэлэрин бэткэ баьылаабыт улэьиттэр
Иван Исаков
Улахан Махтал ✊🏻🙌🏻 Наьа учугэйдик корон истэн ,ыалдьар сирдэрбин бартын булан коннордо , бэйэтин дьыалатын олус бэккэ онорон сатыыр 👍🏻
20 ноября 2025, официальный ответ
Добрый день. Благодарим, что уделили время и написали отзыв!
ВН
Василий Нифонов
Наталья5а улахан махтал✊✊✊ Улуустан кэлэн учугэй ба5айытык эмтэнэн бардыбыт👍👍👍 Рекомендую!специалист своего дела, золотые руки💪🏽 Хас да сылы быьа сордуу, сугэ сылдьыбыт ыарыыбыт барыта ааста👏👏
20 ноября 2025, официальный ответ
Василий, здравствуйте, огромное спасибо, что оценили! Будем рады вам всегда 😉
ТС
Татьяна Сергеева
Натальяга 3 кун массажка сырыттым👍🏻 Ессе банкалаттым, уонна ис турукпун ыраастаттым👍🏻👍🏻👍🏻 Всем рекомендую
Добрый день, спасибо, что выбираете нас 😉 Ждём вас снова 💛
Мария Ильинова
Натальяҕа оздоровительнай массажка сылдьан наһаа да чэпчээтим, наһаа үчүгэй чуумпу атмосфералаах. Өссө да сылдьыам 😊
23 октября 2025, официальный ответ
Мария. Большое спасибо за теплые слова!!! Приходите к нам ещё, всегда рады ❤
Гарик Павлоы
Олох оьуобай сир, бэйэтин дьыалатын олох учугэйдик билэр👍🏻
20 октября 2025, официальный ответ
Гарик! Огромное спасибо, очень приятно получать обратную связь 🙏 Приходите ещё🤗
Анна Кожурова
Лого массажка о5обутун сырытыннардыбыт о5обут эбиллии бо5о уоскуйбут а5ай хаьытыыра а5ыйаабыт😅
24 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо большое за добрые слова о нашей работе. Рады сотрудничеству 😁
Светлана Платонова
Истиҥ, сырдык сыһыаннаах, ураты дьарыктаах, үтүө киһиэхэ махтал! Дьон туһугар үлэлиир, доруобуйаларын тупсарар суоллаах кэрэ киһибит этэҥҥэ сырыт! Харысхаллаах буол! Үтүө үтүөнэн эргиллэр! Сырдык сырдыгынан сыдьаайар! Толлон турбакка иннин диэки эрэллээхтик хардыылаа!
28 августа 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо, Светлана, за отзыв и высокую оценку 💛 Приходите, будем рады вас видеть 😁
ЛК
Лена Карпова
Биирин ааспыт кыыһым хаама илик буолан Натальяҕа массажка сырыттыбыт. Бастакы күн киэһээ бэйэтэ киһи көмөтө суох онньуурун анньан хааман үөрдүбүтэ. Массажка сылдьыан иннинэ күнүһүн кылгастык утуйар этэ, билигин уһуннук утуйар буолла🤩👏🏻👏🏻👏🏻 Натальяҕа махтанабын, өссө үрдүк ситиһиилэри, махталлаах клиеннары баҕарабын✨👏🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
28 августа 2025, официальный ответ
Лена, добрый день! Огромное спасибо за доверие!!! И, конечно же, ждем вас снова ❤
ВИ
Вера Илларионова
Натальяьа Махтал наьаа учугэйдик массажтанным сиьим ыарыыта ааста оссо да сылдьыам👍🏻
28 августа 2025, официальный ответ
Большое спасибо за доверие ❤ Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов 🤗
РП
Розалия Павлова
Оҕом массажка 9күн сырытта, сыыллара түргэтээбит уонна внимательнее буолбут курдук 😍 Бастаан кэлэрбитигэр атаҕа уонна сүнньэ тонустаах кытаанах баи этэ билигин сымнаабыт аҕай👍🏻 Натальяҕа улахан махтал үчүгэйдик массажтаан, элбэҕи сүбэлээн биэрдэ🫂🫶🏻
15 августа 2025, официальный ответ
Благодарим за приятный отзыв!!! Были рады вас видеть ❤
пб
паша баина
Наталья5а махтал улахана, олох сана билэн истэн успейдаан сырыттым,. Олох син элбэхтэ массажтанным да, маннык атыннык эйиэхэ ыарыын ханан баарын точно булан онороро атына, олох атын илии, талант, аны туран впервые хааннаттым, аны биллим диэххэ. Улахан2 махтал. Сылдьын, эмтэнин олох кэмсиниэххит суо5а👍😃
3 августа 2025, официальный ответ
Паша. Спасибо 🔥 Мы стараемся.
Егор Стручков
Олох оьуобай👍 сиьим ыалдьан хас да кун сордонон манна сырыттым👍 ханньары киирэн баран коно буолан тагыстым. Улахан махтал буоллун, оссо да кэлэбин✊
Спасибо за доверие и отзыв🤗🍀
ЛА
Лиана Антонова
Наталья5а хааннааhын курсугар уорэнним🤗 Наhаа учугэйдик, чэпчэкитик ойдонор гына уорэтэр. Элбэх билии ыллым. Оссо атын курстарга уорэнэ кэлиэ5им☺️Улахан махтал! Улэ5итигэр урдук ситиhиилэри, тус олоххутугар дьолу ба5арабын!🍀💫
19 июля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Лиана! Спасибо большое, что выбрали нас 🙏👌 Мы старались!
Павел Прокопьев
Олох учугэй👍 сиhилии кэпсээн субэлээн эмтээн массажтаан хааннаан биэрдилэр👍
Спасибо за отзыв🤗🍀
ии
ирина иванова
Тыа дьоно от иннигэр эмтэнэ сынньана тиийэн ханна барабыт диэн баран Сахалыы Сырдык Күүс диэн мээнэҕэ аат буотах диэн массажка кэлбиппит. Сыыспатах эбиппит сахалыы сайаҕас саҥалаах илиитигэр талааннаах Наталияҕа Кыталы Уйгуга сылдьан кэргэммин кытта чэпчээн эмтэнэн кэллибит.Махтал бастыҥа дьоҥҥо үтүөҥ үтүөнэн эргийдин өссө да сайда дьон махталын ыла тур Самый лучший массаж в городе Всем рекомендую Просто класс на 100 баллов.
Спасибо за доверие и отзыв🤗🍀
Nurguyanchik P
Огромное спасибо Наталье ! Золотые руки, на сквозь чувствует, такая легкая и добрая , всем советую 🥰
19 июля 2025, официальный ответ
Спасибо за доверие и отзыв 🤗🍀
Рустам Дьяконов
Олох учугэй👍🏾👍🏾👍🏾кэлэн сылдьын,эмтэнин✊🏽
19 июля 2025, официальный ответ
Рустам, добрый день, спасибо, очень приятно получать обратную связь 😉
Кристина Кузьмина
Кыыьым 1 сааьын туолуута хааман са5алаан баран тохтоон хаалбыта, таьырдьа эбэтэр сиэттиьэн хаампат этэ, устунан регресстаан барбыта, киьи санатын утуктубэт этэ, илииттэн туспэт, олох тынкыныы ытыы сылдьар этэ ;( Натальяны булан 10 кун толору курс массажтанан 1 сааьын 2 ый ааьыыта хааман са5алаата уонна киьи санатын утуктэр, уьун ба5айытык бэйэтэ оонньуур, туун уьуктубакка утуйар, оронтон/дивантан туьэр буолан эрэр 🙏🏽 массаж таьынан жалобабыт еттунэн элбэх субэ ама истэн инникибитигэр бук эрэллээх дойдулаатыбыт 🥰 Ессе да профилактика быьыытынан сылдьыахпыт 👍🏽 Наталья бэйэтэ киьи быьыытынан, аурата, энергетиката наьаа располагает, специалист быьыытынан компетентнай эбит диэн бэлиэтээтибит 🤗 РЕКОМЕНДУЮ 🫰🏽
19 июля 2025, официальный ответ
Кристина! Огромное спасибо, что выбрали нас 🤗 Успехов вам!
Sandaara Parnikova
Уруккаттан ыраастаныахпын, бэйэм туспунан истиэхпин, ыйан кэрдэн биэриэхтэрин баҕарар санаабын түгэх хоско хатаан, бу дьэ арыйарга сананан Натальяҕа барарбын сананным. Дьэ доҕоор кабинетка киирэн кэлиэхпиттэн мин туспунан номнуо билэн көрөн бэлиэтээн турбут эбит 🤩 Олус сымнагас, сып сылааас илиилэринэн имэрийэн томоруйан, сэргэхтик кэпсэтэ-ипсэтэ наһаа үчүгэйдик, бириэмэбит ааспыта 🤩 Массаж кэнниттэн сөтөлүм аматыйан абырана сылдьабын, көхсүм сымнаабыкка кэҥээбиккэ дылы 🤩 Махтал буолуохтун истиҥ тылларыҥ иһин, олус диэн өйдүүн санаалыын чэпчээбитим, истиҥник үөрбүтүм 🥰 өссө да сылдьар буолуом 🥰
Добрый день. Спасибо вам большое, что оценили 🙏 Будьте здоровы 💛
Мария Ксенофонтова
Наталья, огромное спасибо Вам! Мое тело нуждалась в массаже и мне очень приятно было попасть в Ваши руки. Прошла курс оздоровительного массажа. Сразу после 1 сеанса ощутила расслабление, ушли отеки, улучшилось состояние кожи, сна. Наконец-то нашла профессионала своего дела.
Александр Нифонов
Тонолохпун унту туьэн 4 ый быьа оспокко искэн тахсыбытын агам уонна убайым субэлэринэн Наталияга суруттаран тиийэн эмэриттэрэн массажтатан тонологум искэнэ утуордэ Улахан махтал 👏👏👏
19 июля 2025, официальный ответ
Александр, добрый день, огромное спасибо за ваш отзыв 🔥 Рады видеть вас снова!
ТЕ
Татьяна Егорова
Дьүөгэм сүбэтинэн Сырдык күүс салонҥа тиийэн сирэйбин ыраастаттым уонна папиломаларбын ыллардым. Наталья илиитэ чэпчэки, сымнаҕас буолан эмтэнии биллибэккэ ааста. Дэлби чэпчээтим уонна ырааһырдым, сырдаатым, тубустум. Улахан махталбын тириэрдиэхпин баҕарабын. Баҕарабын ситиһиини, сайдыыны, доруобуйаны 🌹🌹🌹
19 июля 2025, официальный ответ
Добрый день. Большое спасибо, что выбираете нас, рады работать для вас 🙏🏼
Ангелия Индеева
УЛАХАН МАХТАЛ ! О5ом 3 ыйыгар курс массажа ааспыта, тонуьа начаас ааста, биллэ сымнаата 👍 Наталия илиитэ сымна5аьа, эйэ5эьэ! Оссо да сылдьыахпыт ☺️
19 июля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим вас за такой приятный отзыв!!! Всегда вам рады 🤝
Екатерина Кудрина
По рекомендации подруги, я прошла курс оздоровительного массажа и в последний день курса - массаж с кровопусканием. Очень многое узнала. Оказывается, моя травма копчика, 15 летней давности, повлияла на многие органы и части тела. Как я все эти годы терпела эти боли?! Не терпите боль, обращайтесь к Наталье. Так же Наталья помогла моей маме. Моя мама простудилась и стала страдать бессоницей. Она не спала 2 недели. Я рассказала об этом Наталье во время массажа. И Наталья предложила помочь почистить её по фотографии, т.к. моя мама проживает в Северном районе. После утреннего первого сеанса, мама вечером уже разговаривала бодро. И ночью спала крепким сном. Всего сеансов было 3. Оказывается, у мамы было выгорание, которое переросло в депрессию. Моя мама и я безмерно благодарны Наталье!
19 июля 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо вам большое за отзыв и высокую оценку 😉 Мы стараемся!
ЮВ
Юлия Васильева
Лучший массажный салон в Якутске! У Натальи золотые руки, такая легкость после массажа! Процветания Вам!
19 июля 2025, официальный ответ
Добрый день, благодарим вас, очень приятно получать обратную связь 🔥 Рады сотрудничеству!
Svetlana Т
Наьаа үчүгэй массажка сырыттым үс сеанс ылан наьаа чэпчээтим,улахан Махтал Натальяҕа,уруккуттан билэр киьи курдук кэпсэтэн,субэ биэрэн,ессе да сылдыам
19 июля 2025, официальный ответ
Большое спасибо за приятный отклик 😌 Ждём вас снова.
Лена Вышкевич (Гапонова)
Наталья, хочу Вам выразить огромную благодарность за Ваш труд под названием-волшебство!!! За персональный подход к клиенту, за теплые беседы все 8 сеансов, за чудо, которое Вы сотворили ♥️♥️♥️Скоро вернусь!!! Но уже для профилактики
19 июля 2025, официальный ответ
Лена, здравствуйте. Спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе. Будем вас ждать 💛
Алена Полускина
Натальяга махтаал🙌🏻 5 кун иьигэр наьаа учугэйдик барытын быьааран уерэттэ 👍 сыаната да удамыр Бэйэм эмиэ массажтанан,броощта чэпчээтим🙌🏻☀️
Алена, добрый день. Спасибо вам за теплые слова 🙏👌 Рады стараться 💛
Анна Прохорова
Наталья5а улахан махтааал😍 ынырык астык массажка сырыттым😊оссо кэлиэм, курс ааьыа5ым✨️
Благодарим. Мы старались 🤗
ЛМ
Лена Максимова
Волшебные руки у Натальи, водила дочерей, обе сразу после массажа почувствовали облегчение. Сейчас дети много сидят и шейно-воротниковая зона страдает не меньше, чем у взрослых. Обязательно придем ещё:)))
Лена, спасибо, что оценили 🔥 И, конечно же, ждем вас снова ❤
Tuyara Grigorieva
Махтал Наталья5а)))чэпчээтим.ыраастанным)))Дьонно кемен и4ин махтал)))
ВВ
Валентина Валентина
Очень хороший центр, с дочей массаж и занятие с дефектологом курс проходили, прогресс заметен, мы очень довольны, еще вернемся 😊 благодарим Кыталы-Уйгу за трепетный подход к особенным детям, за совет и поддержку❤️
ФФ
Феня Феня
Была сегодня на массаже, очень сильно болела спина и шея Наталья с золотыми руками убрала за один сеанс всю боль в спине👍 желаю всего самого наилучшего
ЮД
Юлия Дегтярева
Наталья, ты действительно очень светлая, добрая, мудрая, спокойная, и это все веет от тебя, настоящий преданный профессионал своего дела. После первой же процедуры очищения и массажа я буквально полетела домой. Жду с нетерпением следующую процедуру. Спасибо и успехов тебе, Наталья.
ГШ
Галина Шарапова
По рекомендации знакомых прошла курс массажа после травмы у Натальи и не пожалела! Очень классный, чувственный и знающий свое дело специалист! Благодаря Наталье я почувствовала облегчение! Рекомендую, не пожалеете!
Анжелика Кондакова
Наталия5а улахан махтал, наhаа учугэй массаж куурсун ааhан абыранным😍🙏🏻 Не терпите боль, массаж руками Натальи творит чудеса✨Как же хорошо ходить без боли🤞
ОИ
Оксана И
Пишу отзыв специально через неделю после последнего сеанса, так как, по словам Натальи, после восстановления результат от массажа ощутим ещё лучше. И действительно, нет тех мучительных болей, которые я испытывала на протяжении 3-4 лет. Страдала болями в области спины, шеи, после беременностей и во время ухода за детьми. +защемление седалищного нерва периодически напоминало о себе острой болью. Сейчас же спустя 5 сеансов я утром поднимаюсь с постели без чувства дискомфорта и скованности, нет боли, когда нагибаюсь поднять ребёнка на руки, наконец могу свободно поворачивать голову, а не поворачиваться всем корпусом из-за болей в области шеи. Огромное спасибо Наталье за её труд, особое отношение к своим посетителям, с удовольствием приду снова! Уонна Наталья киһини илбийэн ыраастыыр, киһи өйүн-санаатын сааһылыыр оһуобай дьо5урдаах кырдьык Сырдык куус!
ЕЕ
Елена Елена
Хочу сказать огромнейшее спасибо Наталье. Вы просто волшебница. Вы мне подарили надежду и шанс нормально ходить. Очень жаль что я не узнала о вас до того, как вмешалась врачи. Спасибо что помогаете людям в тот момент, когда уже "опускаются" руки. Надеюсь, что буду вас теперь посещать только для того, чтобы навести красоту и поддержать свое здоровье.
Annushka Green
Кыһыҥҥы каникулга үс күн устата Натальяҕа бастаан ыраастатаммын, салгыы сахалыы эмтэнэн дьиэбэр астынан айаннаан кэллим.Улахан махталбын тиэрдэбин 👍🏻. Бу курдук салгыы үрдүктэн үрдүк таһымҥа тахсан иһэргэр баҕарабын 👏🏻👏🏻👏🏻 Кыһалҕалаах дьоҥҥо күүс- көмө буоларын наһаа махталлаах, наадалаах 😊. Айылҕаттан айдарыылаах Натальяҕа бары үчүгэйи, дьоллоох олоҕу 😍🙏🏻 Галина, Чурапчы
МЧ
Мария Ч
Рекомендуем я ,муж и брат посетили прекрасное место и душевного человека, облегчение почувствовали сразу после первого сеанса. Я на массаж всего тела, брат и муж острый артрит колень,далее на кровоиспускание. Мы ни разу не посещали массажиста. Наталья желаем Вам всего наилучшего, процветания в Вашей деятельности. Вы профессионал своего дела!! Мы обязательно придём ещё раз .
Izolda Izolda
Массаж кэннэ сэниэм олох кете5елуннэ,телам чэпчээбит курдук буолла👍ессе кэлиэхим сана дьыл иннинэ🤗
sv
sanaaasssssss v
икки огобутун массажтатан, курс сылдьан, кыыспыт атагыгар турбат этэ, на четвереньках не ходила, после массажа бартын гынар буолла, уолбут нервный багайы курдук этэ, билигн утуйара кытта чуэй буолла, улахан махтал!!!❤️☺️☺️
RP
Rimma Petrova
Уоой ынырык астык сиргэ сылдьан кэллим,отой чэпчээтим аххан,Наталияҕа улахан махтал,өссө бара сылдьыам
КЛ
Кепт Легей
Прошёл курс на плечо, с первого сеанса стало лучше👍🏻
Любовь Васильева
6 сыл сүүһүм кыра кыра ыалдьан баран бу күһүн отой да сирэйим, төбөм аҥара ниэрбэтэ ыалдьан ток курдук саайар буолла. Саҥарарбар, аһыырбар, тиис, сирэй, баттах суунарбар ыарыы да ыарыы, уҥа өттүм олох алдьаммыт уот проводын курдук саайар 🥹 Ыксааммын куоракка кэлэн МРТ түстүм, неврологка сырыттым. Онтон билэр кыыһым сүбэлээтэ ''Наталья диэн кыыс куоракка массажтыыр, эмтиир, мин 13 сыл эрэйдэммитим сирэй ниэрбэтин ыарыытынан уонна Натальяҕа массажка сылдьан ончу үчүгэй буолбутум, эн киниэхэ бар, билигин өссө бэргээн иһиэ ди'' диэтэ. Дьэ олох санаарҕаан, ыксаан, ыгылыйан хаалбыт киһи Натальяҕа тиийдим. Наталья наһаа үчүгэйдик көрүстэ, уоскутта, сүбэлээтэ, массажтаата 🤗 чэпчээтэхпиин дууһалыыын киһи манна кэллэҕинэ олох уоскуйан хаалар, сырдыыр сирэ. Уопсайа 7 күн эмтэнним, биллэ үчүгэй буоллум 👏🏻 ыарыыта суох саҥарар, аһыыр, суунар буоллум 🤞🏻бу олох дьол эбит оҕолоор. Наар буолуохтааҕын курдук санааччыбыт да туохха да тэҥнэммэт дьол эбит чөл туруктаах буолуу 🙏🏻 Наташабар улахан улахан махтал 🥰 Өссө да дьоҥҥо көмө буола сырыт, үлэҕэр ситиһиилэри, махталлаах клиеннары 🫶🏻
ЕГ
Елизавета Голикова
Атырдьах ыйыгар инсульт кэнниттэн атаҕым ыалдьан массаж наада буолан Натальяҕа кэлбитим. Кини эйэҕэс сыһыана, кыһаллан бары күүһүн, билиитин ууран туран массажтыыра наһаа үчүгэй. Сылаас, сымнаҕас илиитинэн массажтаан миигин атахпар туруорбутугар барҕа махталбын тириэрдэбин.Эн илииҥ сылааһа өссө да элбэх киһиэхэ туһалыы, эмтии турдун! Доруобай буол!
Егор Бубякин
Очень понравился массаж👍👍👍 мастер своего дела! После нескольких сеансов проблема в колени пропала😊 отныне только к вам будем ходить и всем советую…
ЕВ
Екатерина Вин
Улахан улахан махтаал! Сылдьан чэпчээтим, наьаа учугэйдик массажтыыр киьи ыарыытын булан эмтиир🤗🙌