Dez_berd
Дезинфекционная служба
ОС
Ольга Саввина
Бу кыьын эргэ квартира биэрбиттэрэ уопсай дьиэ5э квартира онтум ынырык элбэх тараканами этэ ону эмтэтэн билигин биир да таракаан кестубэт буолбуттар Спасибо Ньургуяне за оперативность ,за качество работы
30 апреля 2024, официальный ответ
Ольга. Благодарим, что выбрали нас, были рады вам помочь 🤗
Саргылана Максимова
Былырыын куулэм и4ин тигээйилэр🐝 арычча улахан уйа оностубуттар этэ😅онон манан эмтии сатаан баран бу тэрилтэни кытта кэпсэтэн хата полностью эмтэтэн абыраннахпыт🤗махтал улахана
30 апреля 2024, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам большое за отзыв и оценку 😉🤗
ГТ
Галина Терентьева
Спасибо, очень круто, 3-4 сыл инники туһаммыппыт, быһыл да туһанныбыт, деревня кэлэн гыналлара олох үчүгэй. Өссө төгүл махтал👍
11 ноября 2023, официальный ответ
Галина, здравствуйте. Большое спасибо за ваш отзыв, успехов вам 🤗
Евгения Ноговицына
Спасиибоо 🥹👏👏👏 биир да таракаан костубэт. Барыта олбуттэр. 2 этажтаах дьиэни кыайдыгыт💪 мошь эбит
10 ноября 2023, официальный ответ
Евгения, добрый день. Благодарим вас за отзыв и высокую оценку 💛 Мы стараемся работать на качество 😉
LK
Lena Konstantinova
У нас этим летом начадось нашествие муравьев, с начало 1-2 потом их становилось больше , я испугалась отодвинула кровати от стен, каждый раз когда их видели сразу убивали, мало ли в уши залезет. И так каждый день наш улов увеличивался , искала где ж они пролазают. Потом нашли их логово,ыааааа их много там было. Что ж делать подумала и вспомнила по Нюргуяну Григорьевну, спросила борется ли она с муравьями, оказалось дааа! Быстро приехала, осмотрела и начала свою работу, больше муравьи не беспокоили. Очень благодарна.
25 октября 2023, официальный ответ
Добрый день! Благодарим, что выбираете нас 🔥 Мы работаем для вас ❤
Булчут Уол
Наьаа учугэй тэрилтэ эбит бу 👍🏼👍🏼👍🏼 хаста да туьанным ✊🏼✊🏼✊🏼 махтал
12 октября 2023, официальный ответ
Добрый день, спасибо вам за отзыв и высокую оценку нашей работы. Мы стараемся для наших клиентов 😉👍🏻
Анна Владимирова
Бу служба енетунэн 3-4 сыллаагыта туьаммыппыт👍👍👍👏🏻👏🏻👏🏻кун бугуннээни дылы дьиэбит иьигэр туох да баара кестубэт,этэннэ учугэй,махтал 🙌🙌🙌👍👍👍
4 октября 2023, официальный ответ
Здравствуйте, Анна, большое спасибо за добрые слова о нашей работе! Мы старались 💛
АЛМ Андреева
Бу маннык тэрилтэ Горнайга үлэлээн дьоҥҥо көмөтө улахан эбит.Бу балаҕан ыйыгар эмтэттибит.Олох үчүгэйэ бэрт эбит.Биирдэ суох буоллулар таракааттар.Үлэҕитигэр ситиһиилэри, куруутун маннык дьон махталын ыла тураргытыгар баҕарыам этэ.
15 сентября 2023, официальный ответ
Спасибо, Лена, Мы работаем для вас!
Анжелика Сидорова
таракаан диэни бастакыбытын эмтэттибит оьуобай эбит биирдэ сох болла👍олох рекомендую
15 сентября 2023, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо, Анжелика, за отзыв и оценку 😉 Мы работаем для вас
Владислав Петров
Оһуобай эбит, биир да үөн быкпат да көстүбэт буолла
11 сентября 2023, официальный ответ
Добрый вечер. Благодарим, что уделили время и написали отзыв🤗
Анна Румянцева
Биьиги махталбыт улахан ,таракаттары киьи олох кыайбат атын эмтэринэн эмтии сатаабыппыт да,онон маннык тэрилтэ баара наьаа учугэй,ессе да дьонно туьалыы турун
ОМ
Ольга Михайлова
Спасибо большое 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 вы крутая 😎 сколько раз я пыталась от них избавиться, но нет наоборот становилось много😖 а вы пришли и все за раз 👍🏼👍🏼👍🏼 Еще раз спасибо 🙏🏻👍🏼🙌🏻
DG
Dmitry Gorny
Махтал буолохтун, абыраатыгыт а5ай✊🏻 оссо да маннык дьонно-сэргэ5э бу куьа5ан харамайдартан босхолуу, кемелеье сыдьаргытыгар👏🏻
ОЛ
Ольга Лукина
Мин хас эрэ сыллааҕыта оҕолорум кыра эрдэхтэринэ, чааһынай дьиэбин эмтэппитим, олох уонча сыл тараканы билбэккэ олордум:))) Ол иһин ийэм уопсайга баар квартиратын эмтэрбитим, билигин ый курдук ааһан эрэр тараккаттар хата олох көстүбэттэр, ийэм астына аҕай сылдьар))) Махтал Dez_berd
Туйаара Куо
Былырыын куьун эьигини ыныран эмтэппиппит дьиэбитин ынырык элбэх таракааннаахпытыттан сехпуппут элбэх ба5айы елбуттэр этэ 😱😱😱 благодаря вам 😄 их сейчас нет 😊 спасибо 👏🏻👏🏻👏🏻