Мегино-Кангаласская центральная больница
Инфекционное отделение
ГАУ Мегино-Кангаласская центральная районная больница
Виталий Пестряков
Проходил лечение в отделении физиотерапии и эндоскопии. Благодарен коллективу врачей под руководством Ю.Д.Слепцова. Желаю дальнейших успехов в работе во благо здоровья жителей Мегино-Кангаласского улуса
СИ
Сардана Игнатьева
Спасибо медперсоналу за заботу дружный коллектив все как одна команда девочки молодцы здоровья вам и всех благ любим вас я уже лежу тут почти каждый год
Степан Марков
Мин Марков Степан Степанович, Майа олохтоо5обун. Аспыттан сыыстаран дьиэбэр 10ча кун испинэн моьуогуран сэниэм эстэн мэйиим эргийэн нэьиилэ бу балыаьага киирбитим 31 чыыьыла5а. Кунус киирэппин кытта тута куускэ эмптээннэр, система туруораннар ол киэьээттэн арыый буолан бардым. Бу 6 кун эмптэнэрбэр коллектив тумсуулээ5ин, улэьиттэр бары эллэккэйдэрин биллим. Олус куускэ учугэйдик эмптээннээр,сэниэм киирэн,ыарыым ааьан,тупсан тахсан эрэбин. Врач Татьяна Викторовнага эдэр медсестра кыргыттарбар Валентина5а,Айталина5а, Марина5а, Анна5а ис сурэхпиттэн махтанабын. Уонна кинилэргэ доруобуйаны, улэлэригэр ситиьииллэри, дьиэ кэргэннэригэр этэннэ буолууну ба5арабын. 82 саастаах кырдьа5аспыт Россия сурналыыстарын суруйааччыларын кырдьа5ас чилиэнэбин. Мэнэ аат, Мэнэ-Ханалас улууьун Майа сэлиэнньэтин Тара5ай сэлиэнньэтин бочуоттаах гражданинабын Саха Республикатын бэчээт туйгуна о.д.а бэлиэлэр хаьаайыннара. 05.11.2025
ПА
Павлова А
Выражаю большую благодарность коллективу и/о , заведующей Свинобоевой Т.В, всем медсестрам и младшему мед.персоналу! За чуткость, сострадание , за ваше старание и профессионализм. Пусть в ваших семьях все будет хорошо, а работа пусть будет спокойной! Пусть в стенах этой больницы все пациенты только выздоравливают!:)
Прасковья Петрова
В Октябре 2025года поступила в больницу, очень благодарна всему медперсоналу отделения, очень внимательные, дружелюбные, всем большое спасибо всем медработникам отделения,здоровья всем,успехов в вашей работе,с.н.п. пациэнта❤
Айталина Тимофеева
Поступила октябре 2025 большое спасибо всем мед работникам за лечение
АО
Анастасия О.
У меня хронический гепатит с детства и периодически прохожу лечение в данном отделении. Выражаю огоромную благодарность заведующей Свинобоевой Татьяне Викторовне за профессионализм, за доступное объяснение пациентам, за понимание и терпение. Низкий поклон и огромное спасибо медицинским сестрам Анне, Марине, Раисе и санитаркам отделения! Спасибо за ежедневную, за бесконечную рутинную работу - раздачу лекарств, поддержание чистоты и порядка. Желаю всем здоровья, успехов, благосостояние вам и вашим близким! p.s надеюсь что в скором времени в этом здании сделают кап. ремонт 🙏🏽 было бы неплохо облагородить еще и двор 🌿🌳🎄🌸🌸🌸
ЛГ
Любовь Гаврильева
Выражаю сердечную благодарность всем сотрудникам инфекционного отделения. Весь коллектив отличается высоким профессионализмом и внимательным отношением к пациентам, что создает особенную атмосферу в отделении. Дорогие медсестры инфекционного отделения! Сердечно благодарю вас за вашу отзывчивость, теплое отношение и внимание, которые я получила во время моего пребывания в июле 2025 года. Ваш тщательный уход и помощь сделали мое лечение гораздо более комфортным. Особую благодарность выражаю лечащему врачу молоденькой Свинобоевой Татьяне Викторовне, медсестрам : Анне Афанасьевне, Марине, Раисе Огромное Вам спасибо за ваш профессионализм, знания, умения, но самое главное — за прекраснейшие человеческие качества, столь редкие и востребованные в наше непростое время. Для людей вашей профессии это особенно ценно! Хочу поблагодарить за внимание и заботу, уделенные мне, за здоровье и надежды на будущее, которые вы дарите своим пациентам. Желаю крепкого здоровья вам и вашим близким, процветания и благополучия!
ФЗ
Федора Захарова
Вируснай гепатиттаах буолан бу отделениеҕа эмтэммитим 2000 сылтан Билигин отделение сэбиэдиссэйинэн Татьяна Викторовна Свинобоева эдэр инфекционист үлэлиир Коллектив түмсүүлээх , үлэһиттэр эйэҕэстэр. Эмтиир эмтэрэ баар , толору эмтэнэ сытабын. Коллектив ковид кэмиттэн олус элбэх ыарыһахтар атахтарыгар туран доруобай үлэлэригэр, кырдьаҕастар олоххо төннөллөрүгэр элбэх сыраларын биэрэн үлэлээбиттэрэ, билигин да үлэлииллэр. Бу түмсүүлээх коллектив үлэтэ өссө тахсыылаах буоларын туһугар инникитин материальнай базалара бөҕөргүүрүгэр улахан ремонт ыытыллара буоллар: ис өттө муостата кафель туллан, ыарыһахтар охто сыстыбыт, дэлби истиэнэтэ тэллэйдээх ол алларгиялаах дьон доруобуйатын өссө сатарытар, блоктан тахсар тамбур истиэнэттэн улахан өттө олох арахсан турар, кыратыттан ыллахха тонометр игин курдук олус наадалаах мед. тэрил эргэ . Баҕа санаам диэн бу олус дьон ыарахан ыарыыттан кыһалҕаларын чэпчэтэр отделение кыаллара буоллар үп көрүллэн саҥа тыыннанара буолла элбэх киһи махталын ылар отделение үлэтэ өссө тупсуо этэ. Татьяна Викторовна салайар дьоһун коллективыгар таһаарыылаах үлэни, доруобуйаны, дьиэ кэргэннэригэр дьолу баҕарабын
нч
надя ченянова
Спасибо вам за лечение.
кб
клавдия баишева
Мин Инфекцоннай балыыьа5а эмтэммитим 4 сыл буолла Махталбын бырааспар Татьяна Викторовна5а уонна медсестраларга тех улэьиттэргэ сиртэн халлааца диэри улахан махталбын тиэрдэбин Бары доруобай дьоллоох буолуц
Айсана Васильева
Персонал очень дружелюбный ☀️ к каждой жалобе и просьбе прислушиваются 👍 палата чистая , еда хорошая ✨
мр
марианна решетникова
Убаастабыллаах инфекционная отделение бырааьыгар Свинобоева Татьяна Викторовна на улахан махталбын тириэрдэбин. Мин хас да сыл кэлэн эмтэммэккэ сылдьыбытым, кэннэки сылга улаханнык ыалдьан кэлбиппин сразу балыыьага ылан, анализтарбын Керен эмьэрин уларытан, эбэн, кегурэтэн би эрэн 12 кун эмгэнэл, бэртэж кэлэн тагыстым. Ессе улахан махталбын медсестра дарга, техулэьиттэргэ анывбын. Кинилэр кичэллээх керуулэринэн эмтэрбин учугэйдик ылан, абыранным. Инникитин да маннык эйэгэстик сыьыаннаьан эмтииргитигэр багарабын. Эьигиникытта ыарыы ыалласпатын, тумба туманную. Дом.
Арианна Иванова
В данное время нахожусь на стационарном лечении в инфекционном отделении Мегино-Кангаласского ЦРБ, с диагнозом Двухсторонняя пневмония, болею уже второй раз, поэтому отсложений кажется много, сопутствующих болезней не мало… Лечащий врач Татьяна Викторовна, назначила мое лечение и персонал добросовестно выполняет ежедневные мои медицинские процедуры и весь коллектив окружает саоим вниманием, хочу выразить огромное Спасибо за труд людей и побыстрее вылечиться от этого болезня. Здание нашего инфекционного отделения, как все уже знаете,не понаслышке, то желает огромного капитального ремонта: стены, пол гниют от ужасного плесеня, везде чувствуется сырость, это ощутимо даже мне, я запаха после ковидных болезней полностью не ощущаю, выдает аллергические реакции, часто чихаю, кашель не проходит. В эти дни уже начали днем отключать, поэтому на палате становится холодно, дует с пола, сразу чувствуется запах сырости.
Анна Баишева
Татьяна Викторовна сэбиэдиссэйдээх инфекционнай отделение балыыһатыгар 7 хонукка эмтэнэн,сынньанан таҕыстым. Балыыһа төһө да эргэтин иһин,ис өттө ыраас,сырдык,сытарга,эмтэнэргэ усулуобуйа баар.Коллектив олус иллээх,компактнай.Сыппытым тухары балыыһа бары үлэһиттэрэ кэлэн эмтээн -томтоон,көрөн-истэн,сууйан-сотон ,аһатан аастылар,онон манна үлэлиир үлэһиттэри билэн таҕыстым. Кыргыттар бары эдэрдэр,толорор үлэлэригэр олус бэриниилээхтэр,сүрдээх эйэҕэстэр.Балыыһабыт иһэ барыта ып ыраас,куруук сууйа-сото,быыллыы сылдьаллар.Аһылыкпыт сөрү сөп,тотобут,хантан да ас ылларбаккын.Сырыы аайы араас аһылык уларыйа турар. Биллэн туран коллектив,салайааччыттан улахан тутулуктаах.Татьяна Викторовна эп эдэр врач,хас биирдии пациеннарыгар олус эйэҕэстик сыһыаннаһар,наар сүбэлиир-амалыыр,ха йаан да өрүү эмтэнэрбитигэр,бу ыарыыга главное хайаан да диетаны тутуһарбытыгар сүбэлиир. Кэлэр өттүгэр барыгытыгар үлэҕитигэр өссө үрдүк ситиһиини,бу курдук өрүү иллээх,биир санаалаах буоларгытыгар,кытаанах доруобуйаны,тус олоххутугар дьолу-соргуну! Махтал,махтал,махтал! Бары үтүөнү кытта Хотун Төҥ үлүттэн Анна Баишева.
Матрена Иванова
Уб.инфекционнай отделение бары үлэһиттэригэр улахан махталбытын тиэрдэбит. Бу дьыл 1-8 күннэригэр сытан, эмтэнэн тахсан эрэбит. Эһиги кыһамньылаах үтүө сыһыаҥҥыт, сымнаҕас сылаас илиигит, ыраас, сырдык палаталаргыт киһини үөрдэр, үтүөрэргэ эрэли эбэр. Үлэҕит өрүү махталлаах буоллун, доруобуйаны, чугас дьоҥҥут этэҥҥэ буоллуннар. Махталы кытта Матрена Иванова, Светлана Иванова. 08.04.2025сыл.
МГ
Марта Григорьева
Анна Михайловна,Татьяна Еремеева,Анастасия Александровна,Мотрена Александровна,бу санитаркаларбын уонна мед сестраларбын Анна Михайловна,Анна Афанасьевна ,Марина Андреевна,Раиса Анатольевна ,уонна бырааспыт Татьяна Викторовна ,барыгытыгар улахан махталбытын тиэрдэбит куруук уерэ кете керселлер ,эйэзэс сыьыаннара ,киьи уерэ уерэ киирэн сытыан базарар,базарыа этибит улэзитигэр урдук ситиьиини ,доруобуйаны ,махталы кытта мин уонна Елена Степановна инвалид 2 гр ,3 палата оценкабыт 10/10
ВР
Владимир Романов
Инфекционнай отделение бары үлэһиттэригэр улахан махталбын тиэрдэбин. Эдэр быраас Татьяна Викторовна бары ыарыһахтарга истиҥ сыһыаннаах үрдүк билиилээх. Бары медсиэстэрэлэр техперсонал бэйэлэрин үлэлэрин баһылаабыт, сүрдээх кыһамньылаах үлэһиттэр. Эмтэнэргэ условие, астара олус үчүгэй. Инфекционнай отделение бары үлэһиттэригэр кытаанах доруобуйаны, ситиһиини, дьолу ба5арабын!
ЮН
Юрий Никифоров
Добрый день! Хочу выразить искреннюю благодарность персоналу инфекционному отделению Мегино-Кангаласской больници. Волею судьбы, я Никифоров Юрий Викторович, житель Амурской области города Тынды, работаю пятый год на Железных Дорогах Якутии на станции Нижний Бестях, и получилось, так что со своей болезнью, я попал в руки к профессионалам своего дела, к людям с призванием быть медицинским работником, к людем выполняющим свои должностные обязанности с душой, теплотой и большим сердцем!!! На всëм протяжении моего прибывания в отделении, не было и намëка на нигатив, только помощь, деликатность, тактичность, ещё раз повторюсь, профессионализм!!! Хочу отметить также, чистоту содержания помещения, оно на высшем уровне, постоянно уборка, обработка, вобщем блеск, по-другому не скажешь!!! Не думаю, что эти люди работают за большие зарплаты, и знаю что мой отзыв не повлияет на финансовое положение персонала, но очень хочется, чтобы руководство оценило работу людей, которые дарят себя, ради здоровья других!!! Я представляю, что бы было, если бы к работе, этих людей, приложить ещё и идиальные условия для работы, наверное звëзд бы не хватило для оценки!!! Так держать, инфекционное отделение Мегино-Канголаксской больницы, во главе с Татьяной Викторовной Свинобоевой, для которой от меня отдельная, огромная, сердечная благодарность!!! Под вашим чутким руководством, Ваше отделение, Жемчужина!!! С Огромной Благодарностью Никифоров Юрий Викторович!
иш
иннокентий шарин
Медперсонал улэьитэрэ ыарыьахтарга майгылара сыьыанара наьаа учуей эмтэнэн етуерэн сыньанан выпискаланым быраспар Татьяна Викторовна5а улахан Махтал улэн еруу ситиьилэх кыайылах буолун
ох
оксана христофорова
Мы благодарны инфексионому отделению , врачу Татьяне ВИКТОРОВНЕ , И МЕД СЕСТРЕ , Анне Михайловне санитаркэ , Анастасии Александровне, спасибо большое.
Прасковья Муксунова
В инфекцонное отделение с ребёнком попала уже во второй раз, лежим в боксе (первый раз тоже), ооочень мне здесь нравится, не смотря на болезнь, медперсонал очень дружелюбный, с другими больными не контактируем, всё необходимое здесь есть, это как квартира студия я вам скажу😁👍 честно признаюсь я и хотела сюда попасть, т.к. ребёнок у меня маленький только ползает, а тут тепло светло, ползай сколько влезет, конечно я советую чтоб сюда хотя бы 1 дет кровать всё же предусмотрели, а в остальном всё супер🤩 будьте здоровы и не болейте🤗 фото нет к сожалению, у меня тут бардак 😝
Алексей Григорьев
Врач, медсестры и другие медработницы очень хорошие, работают на все 100%, спасибо всем.
Анастасия
Инфекционнай отделенияза улахан махтал,бырааспар Татьяна Викторовназа уонна сестрэлэргэ,мл медперсоналларга кыьамньыгыт иьин улахан махтал,бары доруобайы,дьолу базарабын🤗
ВВ
Валентина Васильева
Мин 19.11.2024с инфикс балыыьага киирэн 8 кун эмтэнэн тагыстым, балыыьа ыраас бэгэтэ, медперсанал сыьыпна олус учугэй, астара да кырдьагас киьиэхэ сэптээх, хата аналиьым учугэй буолан тагыстым, сурэхпэр эпэрээссия боппуруоьун быьаарса барыахтаах этим. Аны салгыы эмтэнэ барар буоллум. Балыыьа коллектибыгар эссэ инники улэлэригэр ситиьиилэри, доруобуйаны багарабын
ИГ
Иннокентий Габышев
Мин Габышев Иннокентий. Рассолодаттан кэлэн бугун эмптэнэн буттум. Бырааспар Татьяна Викторовнага улахан махтал. ИНФЕКЦИОННАЙ улэьиттэригэр улахан махтал. Ессе да ыалдьар буоллахпына кэлэ сылдьыам😃 Татьяна Викторовнага махтал! ЭЛАСТОМЕТРИЯ ТУЬЭРБЭР КЭЛЭ СЫЛДЬЫАГЫМ
Владимир П.
Инфекционнай отделения коллективыгар, быраас,Свинобоева Т.В. кыһамньылаахтык эмтээбиккитигэр махтанабын.Үлэлиир усулуобуйа5ыт, балыыһа ис,тас ремона,оборудованиета тупсара буоллар.
ПФ
Пётр Филиппов
Майатаа5ы инф. Балыаьа эмчиттэригэр итии истин э5эрдэ. Тутаах кылаабынай бырааска Татьяна Викторовна5а олус учугэй билиилээх быраас эбит доруебуйам олох тубуста. Хас биир дии ыарыьахха куустээх сыратын билиитин уган Туран эмтиир субэ ама буолар. Онон балыаьа коллективын отлично сыаналыыбын
~❤
~Marishk@~ ❤️
Хочу выразить огромную благодарность заведующей врачу инфекционного отделения Свинобоевой Татьяне Викторовне и медработникам за оказанную квалифицированную помощь, ответственный подход к работе и доброжелательное отношение. Пусть ваш благородный труд приносит вам лишь радость и удовлетворение. Спасибо!
ВТ
Варвара Тихонова
Утуе кунунэн!Улуустаагы инф отд 21.10 нэдиэлэттэнордук эмтэнэнним,доруобуйабын бегергутуннум.Быраас ТатьянаВиктровна Свинобоева салайар коллективыгар улахан махталбын биллэрэбин,коллектив бэйэлэринтустаах улэлэригэр бары эппитинэстээхтик кыьамньылаахтар,наьаа эйэгэстэр хас биирдии пациенна.Балыыьа сылаас,ыраас.Татьяна Викторовнанан сирэйдээн туран коллективка инникитин улэлэлэригэр ситиьиини,доруобуйаны,барыта этэннэ буолууну багарабын.
Варвара Прокопьева
Прохожу плановое лечение в инфекционном отделении, и каждый раз радуюсь внимательному отношению, высокому профессионализму, глубокой компетентности врача Татьяны Викторовны Свинобоевой, медицинских сестёр и помощников-санитаров. За период госпитализации тебе обеспечен тёплый уход, чистота, порядок в отделении. Желаю милым девушкам личного и семейного благополучия, терпения, энергии, оптимизма в нелёгком труде и оставаться приветливыми, красивыми, женственными! С уважением и признательностью Прокопьева Варвара Гаврильевна, Н-Бестях, 28.10.2024
ИП
Иван Платонов
Инфекционнай отделения улэьиттэригэр кыьаллан эмтээбиткитигэр улахан махтал!!!