Сахастраховка
Страхование
ИП Торговкин Н.В.
Артур Лепчиков
Очень оперативное и чёткое обслуживание, спасибо большое, так держать 👍👍👍
НП
Нюргуяна Прокопьева
Очень быстро оформили страховку, дальше сделали сопровождение в Домклик, сэкономили нам уйму времени.Всем рекомендую!
ИА
Иванова Анна
Дорооболоруц, хата страховкабын барытын тургэн тургэнник оцорон кемелеьен биэрдилэр🙌✊улхан махтал😘🙌
Нария Алексеева
Сахастровка-Маладьыастар! Мин бу услуганан туhaммытым ханыс да сыла. Тургэннэр,главное дьиэтэн ханна да тахсыбакка. Рекомендую! Дьон махталын ыла турухтара диэн эрэнэбин.
Мария Саввина
Астык страховка, тургэнэ уонна чэпчэкитэ учугэйэ 👏🏻👏🏻👏🏻 Мантан атыны судургуну булбата5ым ✊🏻👍👍👍 Махтал 50% скидка5а 🫰
ИС
Иннокентий Стручков
Саха-страховкаҕа барҕа махтал!!! Дьоҥҥо өссө да элбэх удамыр сыаналаах, түргэн, дөбөҥ страховкалааһын өҥөтүн оҥорон иһин!!! Кытаатыҥ, үүнэ-сайда үлэлии туруҥ!!! Махталбыт муҥура суох!!! Өссө да бииргэ үлэлиэхпит!!! 👌🏼👌🏼👌🏼👍🏽👍🏽👍🏽
Варвара Петровна
Сахастровка-супер! Маладьыастар! Мин бу услуганан туһаммытым хаһыс да сыла. Түргэннэр, чуоккайдар. Рекомендую! ✊ Өссө да дьон махталын ыла туруохтара диэн эрэнэбин.
ЮГ
Юлия Гермогенова
Махталым муҥура суох, сып-сап, туох наадатын онлайн ылан чэпчэки дьоҕус сыанаҕа Страховка оҥорон биэрэллэр, олох эппиэтинэстээх үлэһиттэр, махталларын.
Анастасия Иванова
Сахастраховка саамай удамыр сыаналаах страховочнай компанияны булан биэрдэ👍🏻🫰🏻♥️
АЗ
Анна Захарова
Махтал! Абыраатылар. Сыллаа5ы ипотечнай страховкабар 22000 экономиялаатым. Маннык куруутун дьонго комо буоларгыт олус учугэй. Ситиhиини ба5арабын! 🙌🏻
Айна Стручкова
Я в восторге и благодарю, очень довольна работой "Сахастраховки", удобно,легко,быстро,своевременно, всем рекомендую! Процветания и дальнейших успехов в работе, земных благ!
СБ
Степан Басхардыров
Сахастраховка үлэһиттэригэр улахан махтал✊ түргэннэрэ сүрдээх, өссө страховкан бүтэрин саҕана бэйэлэрэ санатан, оҥорон биэрэн олох оһуобай чаҕылхай уолаттар 💪Сахастраховка бары туһаналларыгар баҕарыам этэ✊Улахан махтал✊
Надежда Сидорова
Иккис сылбын сахастраховка өҥөтүнэн туһанабын, сахалыы өйдөнөр гына быһааран биэрэр буолан, миэхэ чэпчэки. Саастаах дьоҥҥо бэрт өҥө диэн, туһаныҥ диэн сүбэлиибин.
🐆
Улахан махтал👏🏻выручили👍🏻всем рекомендую🙌🏻
СА
Саина Аржакова
Сахастрахвканы 3 сылбын туьанным, тургэн базайытык онорон биэрэллэр . Сыл аайы бэйэлэр страховкан чугаьаата диэн сэрэтэллэр👍 Сахастраховканан туьанын диэн субэлиибин
Дьулус Багардынов
Сахастраховка уhус сылын ипотекабын страховканан хааччыйар. Сыаната удамыра, улэлиирэ тургэнэ кырдьык на высоком уровне! Документы приняли за 13 минут диэн хайда5ый с момента подачи! Улахан махтал!
СВ
Саргылана Васильева
Сахастраховканы уже иккис сылбын туһанабын, маладьыастар, түргэннэрэ, быһааран биэрэллэрэ, ыраахтан ватсап нөҥүө боппуруоспун барытын быһаарсабын, өссө да оҥотторуом диэн эрэнэбин. Үүнэ-сайда туруҥ! Үлэҕит үрдүктүк сыаналаннын.
Екатерина Константинова
Сахастраховка булан абырана сылдьбн 2 сылбн т8луу сылльбн уонна саамай чэпчэки бастакы сылбар атын страховкалар 22т дебиттэрэ сахастр 14 т т8л88бутум нвк Саха к8р8ммун суруйбутум. Сахастраховка рекомендую от душии
ТН
Татьяна Николаева
Наьаа учугэй «Сахастраховка» компанияны булан 2 сылбын страховкалаттым. А5ыйах мунуутэ иьигэр онлайн он,орон биэрэллэр, сыаната да удамыр👍👍👍 Махтал Сахастраховкаларга👏👏👏👏
MM
Marianna Malysheva
Сахастраховка5а улахан махтал!Тургэн ба5айытык эппиэттээн, барытыгар комолоьон уонна субэлээн биэрбиттэрэ👍Мин бастакабын дьиэбин страховкалаттым, дьиэ туттан баран☺️Онон рекомендую олох, сыаналара да удамыр👍👍👍
I🚀
Irina 🚀
Все четко! три года с ними продлеваю страховку ипотеки. Всегда сами напишут, напомнят, молодцы ребята!👍🏻👍🏻👍🏻
Светлана Семенова
Сахастраховка олус учугэй эбит, мин 3 сылбын страховкалаттым бу тэрилтэгэ, олус судургу телуургэ, сыаналара да удамыр, сахалыы олус учугэйдик кэпсииллэр, быьаараллар, дьиэгэ олорон эрэ ханна да барбакка, олус бэртээхэй телуургэ🤗
Антонина Корякина
Мин Сахастраховкаларга иккис сылбын квартирабын страховкалаттым. Наьаа сынньалан, тургэнник сахалыы барытын быьааран биэрэллэр. Махталбын тиэрдэбин!
Иннокентий Бугаев
Удобно быстро всем рекомендую 👍
ГГ
Гаврил Григорьев
Дьонум ипотекатын страховкалаттым. Ханна да барбакка кэлбэккэ, дьиэ5иттэн олорон онотторуохха сеп эбит👍🏻. Сыаналара удамыр, тургэнник онороллор. Барыгытар субэлиибин!
Марина Кириллина
Оформляла страховку для заключения договора по ипотеке. Всё сделали оперативно, онлайн. Экономия времени. Благодарю. Рекомендую.
мс
милена си
Уже не первый год делаю страховку онлайн через них, очень удобно, быстро и без бумажных волокит👍
Ариан Пермяков
Наар Саха страховка диэни истэр этим. Быйыл саҥа страховкалаттым 2 төгүл чэпчэки эбит👍 уолаттар түргэнник сүбэлээн амалаан биэрдилэр👍 онлайн оҥоттордум махтал✊
Екатерина
3 сылын ипотекабын страховкалаттым олох оьуобай тургэннэр всем рекомендую 👍🏻
ва
владимир ан
Бэт түргэн тарҕан туттуулаах оҕолор эбит.Сүбээлиибин,кэмсиниэххит суоҕа.
Юлиана Григорьева
Хочу поблагодарить компанию Сахастраховка за быструю оперативную работу 👍🏻 за подбор выгодной страховки, очень удобно все вопросы онлайн решают 👏🏻 всем советую эту компанию 🙌 с ними вы сэкономите время и деньги 💵 Желаю вам дальнейшего процветания и по больше благодарных клиентов 💐💐💐
КЗ
Кюннэй Заровняева
Уже үһүс сылбын страховкалатабын🙌🏻 Ханна да барбакка, дьиэттэн олорон страховкаланар олох👍
СБ
Саргылана Борисова
Сахастраховкаҕа ипотекабын быйыл саҥа страховкалаттым. Түргэнник, онлайн, удамыр сыанаҕа оҥордулар👍🏻 Өйдөнөр гына барытын быһаарар. Онон мантан ыла сахастраховкаҕа оҥотторуом. Компания сайда турдун, элбэх клиеннаннын🙌 Махтал😊
Айыына Стручкова
Уже второй год оформляю страховку не выходя из дома 👍 цены разумные, агент быстро и качественно выполняет свои обязанности. Выручают, спасибо вам! Желаю процветания и довольных клиентов!
Анжелика 🤗
Иккис сылбын ипотека5а страховка оноттордум, тургэн-тар5ан уол барытын быьааран, ойдотон онорон биэрэр, кинилэри нвк корбутум уонна эрийбитим, олох кэмсиммэппин кинилэри талбыппыттан.
ХМ
Христофоров Михаил
Учугэй Сахастраховка буламмын абыранным, дьиэттэн тахсыбакка а5ыйах чаас иьигэр субэлээн тургэнник оцорон биэрэллэр. 👍👏👏👏
ЛИ
Любовь Иннокентьева
Бу сахастраховка5а ипотекам страховкатын иккис сылбын онотторобун, НВК керен билбитим. Хас да страховкаларга звоннуу сылдьыбытым уонна бу сахастраховкалары буламмын олох абыранным, сыаналара да удамыр. Ессе да уунэ-сайда турун, маладьыастар!
ТД
Татьяна Дмитриева
Третий год оформляю страховку ипотеки не выходя из дома👍 Все быстро Спасибо за услуги☺️
Оксана Новгородова
Саха страховкаларга ипотекам страховкатын онотторобун👍 талбыппыттан кэмсиммэппин👏🏻 умнан кэбистэххэ ойдотоллрр уонна наьаа учугэйдик кэпсэтэллэр, быьаараллар. Хаьыс да сылбыт онотторо сылдьабын. В будущем да наар онотторобун. Страховка имущества, жизни уонна оголорум страховкатын эмиэ онотторобун😀👍👏🏻 всем советую🙌🏻🤞🏻
Сардана Ылахова
Хата бу компанияны эйдээн кэлэн тута ватсап суруйан бэрт тургэнник ипотека страховкатын оноттордум онлайн🤝🙌🏻👍🏻 билэр дьоммор рекомендациялыыбын 🤝🫶🏻
СМ
Станислав Макаров
Бэрт тургэнник онороллор, сыаната чэпчэки, ыйыттахха тургэнник быьааран эпиэттииллэр👍🏻👍🏻👍🏻
Валентина Саввинова
Улахан махтал бу компанияҕа,дьиэттэн тахсыбакка олорон түргэн баҕайытык страховкалатабын иккис сылбын, бириэмэ ,ньиэрбэ ,бүппэт,сүбэлиибин Сахам сирин олохтоохторугар🌹🌹🌹
Вероника Слепцова
Уже оформляю страхование, который год👍👍👍 не выходя из дома😍👍👏что очень удобно👍👍👍 клиентоориентированность 💯💯💯Желаю всему коллективу здоровья, благополучия, еще больше клиентов, всего самого наилучшего 💐💐💐👏👏👏😍😍😍🥰🥰🥰
Светлана Фёдорова
Огромное спасибо за быстро оформленную работу, рекомендую всем желающим. Желаю здоровье и продуктивной работы
Антон Сергеев
Быстро качественно без нервов не выходя с работы онлайн все оформили, а главное по приемлемой цене 👍🏼☝🏽👌🏽
Гульнара Горохова
Иккис сылбыт буолла, сахастраховканы туьамыппыт😃 Олох ценалара чэпчэкитэ, сразу онлайн барытын оннороллор👍 Ханна да бара игн сыппахын, барыгытыгар субэлиибин туьанын. Оссо олох да умнан баран сырыппытым быйыл страховка игн толонорбун хата бу а5ыйах хонуктаа5ыта ойдотоннор сразу страховкабытын тутатына толоннубут🥳 Улахан улахан Махтал СахаСтраховкаларга❤️
НБ
Ньургуяна Борисова
Хорошая компания, работают на долгое сотрудничество. Напоминают, объясняют, все оформляется онлайн, никуда ходить не надо. Экономия времени, что в наше время очень ценится!
Ариан
Большое спасибо. Второй год делают страховку💪🏻
Александра Варламова
Олус түргэнник удамыр сыанаҕа дьиэбин страховкалаан биэрдилэр. Улахан махтал! Сүбэлиибин!💯
ИТ
Изабелла Татаринова
Иккис сылбытын ипотека страховкалыыбыт 👍👍👍олус тургэн, онлайн, сыаната чэпчэки🙌👏👍Нвк реклама5а керен оноторбуппут...