Сэргэ-строй
Строительная компания
Горячее предложение по строительству за наличный расчёт
ООО Сэргэ
Получить каталог
ООО Сэргэ
Д
Дьулустаан
Выбран компанией
Биьиги Нам улууьун Нам олохтоохторо Новиковтар дьиэ кэргэттэрэ Сэргэ Строй компанияга олус кыраьыабай 8×10 дьиэ туттардыбыт. Былырыын алтынньы ый санатыгар ленточнай фундаменын туьэрбиттэрэ, сэтинньи ыйтан сагалаан биир ый иьигэр коробын, верандатын тутан бутэрбиттэрэ, быйыл бэс ыйыгар ис отделкатын икки неделяннэн олус качестволаахтык, аккуратнайдык онорон туттардылар, ол кэннэ сразу коммуникациятын 3 кунунэн тардан бэс ыйын 22 кунугэр бутэрэн бистилэр, олус слаженнай улэ тумугэр, кылгас кэм иьигэр дьиэбит бутэн уеруубут мунура суох. Улэлээбит эдэр уолаттар бары да опыттаах бээлэрин улэлэрин толору баьылаабыт дьиннээх профессионаллар диэн сехтубут, астынныбыт. Улахан махталбытын тиэрдиэхпитин багарабыт дьиэбитин туппут Федор биригээдэтигэр, ис отделкатын онорбут Виталийга, Василийга, Валерага, прораб Валентинна, ипотечнай сопровождениябытын иилээн сагалаан, сметаны, проегы чопчулаан илдьэ сылдьыбыт Нариябытыгар, туох тиийбэтин тутатына хааччыйан кэлбит снабженец Ньургустаанна, куруук уерэ кете керсер, субэ ама биэрбит Валерага, бука барыгытыгар ессе тегул барга махтал диибит уонна бу Сэргэ строй салайааччытыгар Игорь Лебедевка багарыахпыт этэ компаниягыт уунэ сайда турарыгар, урдук ситиьииэлэри, элбэх махталлаах клиеннары, хас биирдии туппут дьиэгит еруу сылаас, дьол уйата буоллуннар, 5 сыллаах юбилейгытынан итиитик истинник эгэрдэлиибит!
ПК
Паша Крылова
Хотим поблагодарить от всей души и всего сердца СК Сэргэ❤️ История у нас такая: в 2017 году мы доверились одной СК, взяли большой кредит и оплатили стройку нашей мечты. Но нам так и не построили дом, кормили только завтраками, а в конце и вовсе прогорели, обанкротились… Мы испытали глубочайший стресс😣😩 Через 4 года, я стала вновь интересоваться стройками😅 Смотреть на построенные дома и мечтать🤩 С 2021года, каждое лето, писала Сэргэ, делала расчет и в конце испарялась🙈 Так я узнала, что с каждым годом цены меняются и растут🥲 Желание иметь свой дом не покидала нас. И весной этого года, стали снова мониторить СК, ходить на ярмарки недвижимости, различные консультации, сравнивать цены. Наконец, в мае заключили договор с✨ «Сэргэ»✨. Далее в карусели👆🏼( не поместилось😌)
Яна Яковлева
👋🏻Биьи Стручковтар дьиэ кэргэн Сэргэ Строй компанияга 8х12 дьиэ туттардыбыт👏 август ыйтан са5алаан под ключ барытын тургэнник туттан хаптан онорон биэрдилэр👍 Бастатан туран ипотека чааьыгар комолоспут Мария5а уонна тэннэ проектаан комолоспут Валерийга дьиэ туттар быьаарыныыга куус комо буолбутугар санаабытын оро кетеген биэрбитигэр махталбытын тиэрдэбит! Былааннаабыт проектаабыт дьиэбит тутуллан тахсарыгар документация чааьыгар комолоспут, ыйытыыбыт аайы эппиэттээбит проектнай менеджербытыгар Надеждага, тутуу бригада уолаттар улэлэрин хонтуруоллаабыт прорабка Александрга ис сурэхпититтэн махтанабыт!🙌🏻👏 Биьиги эдэр ыал буолабыт, быйыл бастакы о5олоннубут, бастакы бэйэбит дьиэлэнэн дьоллоннубут😊 СэргэСтрой компанияга эрэммиппититтэн кэмсиммэппит, улэ5итигэр урдуктэн урдук ситиьиилэри уонна тус олоххутугар дьолу ба5арабыт! Уунэ-сайда турун диэн махталы кытта ба5а санаабытын ыытабыт. Яна, Владимир Стручковтар. Жатай
Арсен Кураев
Сэргэ компания улэьиттэригэр махтал таптал биьи дьиэ кэргэнтэн. 3 ый иьигэр лип лап под ключ 10,5*8,5 красота дьиэ тутан биэрдилэр. Аккурат туттуулаах кендегуй таьаарбыт Миша бригадатыгар, туспа буочардаах мындыр уус Игорь отделочник бригадатыгар туспа Махтал!!! Дьиэбит сып сылаас сып сырдык наьаа учугэй буолан тахсыбыт.
Нюргуяна Томпарова
Сэргэ строй тэрилтэ5э улахан Махтал буолуохтун! Хас да тэрилтэгэ сылдьан Сэргэлэргэ тохтоотубут… Уерэ кете керселлере киьи эрэ астынар… Дьиэбитин олох тургэнник, качественно, 3 ый иьигэр тутан, туттаран Махтал! 😍Докумуон оттунэн сирдээн, онорон, кемелеьен улахан Махтал! Киьи эрэнэр…👍👏👏👏 Багарыа этибит элбэх клиеннары, доруобуйаны, уунэ-сайда турун!
Леонид Иванов
Дорооболорун! Биһи Үөһээ Бүлүүттэн Ивановтар дьиэ кэргэн «Сэргэ» хампаанньага 8*10 дьиэ туттардыбыт. «Сэргэ» хампанньаҕа кэлбиппитигэр Валерий субэлээн-амалаан барытын быһааран, онтон ипотека специалиһа Мария докумуон өттугэр көмөлөстө, менеджербыт Надежда тутуу хаамыытын быьааран, субэлээн улэлэспиттэригэр уонна прорабпытыгар Александрга, Дьиэбитин туппут биригээдэбитигэр барыларыгар улахан махтал🤗👍🏻 Барыта чопчу, хаачыстыбалаахтык тутулунна 🏠👏👏 «Сэргэ» тутуу хампаанньаҕа өссө да үрдүк сайдыыны, үүнүүнү баҕарабыт🥳🥳🥳
Дьулустаан Саввинов
Сэргэ компания5а биьиги дьиэ кэргэнтэн итии истин махталбытын тиэрдэбит🙌 чуолаан менеджербытыгар Надежда5а, кредитной агенмытыгар Мария5а уонна Валерийга. Ону таьынан дьиэбит куорабын уонна отделкатын оноробут бригада уолаттарыгар эмиэ✊ 1 июля оклад сагаламмыта 1 ноября дьиэбитигэр киирдибит👏
КВ
Кюнняй Васильева
Сэргэ компанияҕа улахан махталбытын тиэрдэбит биһиги дьиэ кэргэн аатыттан🙌 Бу күһүн бэрт түргэнник, хаачыстыбалаахтык дьиэбитин тутан элээрдэн кэбиспиттэрэ👏👏👏🥰 Хас түһүмэх аайы,ипотека ылыытыттан саҕалаан, олус үлэлэригэр бэриниилээх, идэлэрин толору баһылаабыт дьон үлэлэһэллэрэ олох астыннарда🤩👍 бу эрэллээх хампаанньаны булан дьолбут уйанын, саҥа дьиэбитин туттарбыппытыттан үөрэбит, махтал-таптал тылларын этэбит🙌🥰 Саҥа дьиэ туттаары сылдьар дьоҥҥо "Сэргэ" хампанньаны сүбэлиибит 🙌💯% эрэллэх хампанньа🤝✊👍
м
мария
Заморщиковтар дьиэ кэргэн СК "Сэргэ-строй" компания5а махталбытын тиэрдэбит. "Сэргэ-строй" компанияны сөпкө талбыт эбиппит. Махтал Валерийга, прорабпытыгар Александрга, Нарыйа5а. Дьиэбит ис отделкатын оҥорбут уолаттарбытыгар улахан диэн махтал. Эдэр дьон үлэлэрэ аккуратнайа, ырааhа, качественнайа көрөргө астык, билэллэрэ көрөллөрө элбэ5э. Дьиэ туттар дьоҥҥо сүбэлиэхпит этэ ООО «Сэргэ-строй» компанияны талыҥ. Баҕарыа этибит «Сэргэ-строй» үлэһиттэригэр элбэх клиеннары, үүнэ-сайда туруҥ, доруобуйаны! Көрсүөххэ диэри!
Николай
Үчүгэй тэрилтэ, организованнай. Молодцы!
НТ
Н Т
Биьиги Тимофеевтар дьиэ кэргэн «СэргэСтрой» тутуу компаниятыгар Аллараа Бэстээххэ дьиэбит кендейун кылгас кэмнэ туппуттарыгар барга махталбытын тиэрдэбит☺️ Тохсунньу бутуутэ консультацияга тиийбиппитигэр истин сыьыаннаах керсеннер, сиьилии быьааран кэпсээн, агыйах хоноот уьаайбабытын тахсан керен онтон договордаьан дьиэбит материалын бэлэмнээн барбыттара, олунньу 21 кунугэр материалбытын таьааран, биригээдэбитин кытта билсиьиннэрбиттэрэ уонна биригээдэбит улэтин сагалаабыта, кулун тутар 6 кунугэр соьуйуохпут иьин олус тургэнник бага санаабытын бутэрэн, кып кыраьыабай дьиэбит кендейун бутэрэн туттарбыттара🤩👏🏻 Махтаныа этибит Игорь Игоревичка, Валерага, Нарыйага, дьиэбитин туппут Алексей диэн прорабтаах биригээдэбитигэр🍀🍀🍀 уонна оттон СэргэСтройбут еруу элбэх махталлаах клиеннардаах, уунэ сайда чэчирии турдун👏🏻👏🏻👏🏻 СэргэСтройу кытта улэлэьин диэн субэлиибин🙌🏻
ЕР
Елена Родионова
Здравствуйте!Мы семья РОДИОНОВЫХ с ХАНГАЛАСКОГО улуса,сТИТ-АРЫ в2024году обращались строительную компанию СЭРГЭ-СТРОЙ.Построили дом из Сип-панели 5×6,в март месяц,за 4 недели закончили строительство,а потом септик и отопление.Сейчас 2025 год,но СЭРГЭ-СТРОЙ не забывает,гарантийные обязанности по строительству и приезжают,проверяют состояние дома внутри и с наружи.Мы очень довольны,что выбрали именно эту строительную компанию.Спасибо большое за вас профессиональный труд!Желаем компание дальше радовать жителей ЯКУТИИ своими новыми успехами
ЕФ
Егор Федоров
Хорошая строительная компания😊 Индивидуальный подход, приятные менеджеры, бригада понравилось как работает, быстро и качественно, единственное нужно детально подойти к смете, с точностью определить все мелочи, и качество строительного материала смотреть. В целом моя оценка на хорошо! Идут на встречу клиентам, сопровождают по оформлению всех необходимых документов👍🏻 хотел бы отметить Менеджера Сергееву Н.Н. за ее профессиональность 👍🏻🫡
Александр Голиков
Отличная строительная компания ,профессионалы своего дела , строят очень качественно,красиво и всё в срок,приятные и вежливые сотрудники. Их мне посоветовали знакомые и родственники, мы подошли в офис договорились подписали все договора и документы ,также во время строительства меня в городе не было,Нарыйа всегда держала связь,каждый этап отправляла фото и видео подробно рассказывала ,объясняла и советовала, как приступили к работе я понял что сделал правильный выбор,мы очень довольны результатом всем советую🤝👌 Сэргэ Строй тутааччы тэрилтэгэ ,Нарыйага улахан Махтал 🙌улэгитигэр оссо элбэх ситиьиини ,сайдыыны багарабын,Оссо элбэх ыалы дьоллуу уордэ турун 🤝✊️
ОЛ
Ольга Лугинова
В прошлом году заключили договор на строительство дома. Наш куратор была менеджер Надежда, объясняла все моменты строительства, вела нас до окончания строительства. Огромное спасибо, Надежде Ариановне! Прораб у нас был Александр профессионал своего дела и под чутким руководством, был построен дом нашей мечты. Мы несколько фирм пересмотрели и остановились Сэргэ Строй и не пожалели об этом. Спасибо всем, кто принимал участие на строительстве дома нашей мечты. Довольны абсолютно всем, за качественный объект и аккуратно выполненную работу. Строителям, отдельное большое спасибо! Вашей фирме успехов и процветания!
ВВ
Виктория Васильева
Помогли в получении ипотеки под строительство. А потом в оформлении дома. У самой бы нервов не хватило.
Светлана Слепцова
Самая честная строительная компания Сэргэ 👍🏻👍🏻 Биьиги 2023 сыллаахха Сэргэлэргэ ДВИнан ипотека киирэн дьиэ туттарбыппыт. Уонна 2024 сыл оройуонтан коьон кэлбиппит. Дьиэбит сылаас тутуута да учугэй этэ. Быйыл с отдела по качеству эрийэннэр дьиэбит хайдагын тымныы ду сылаас ду диэн ыйыппыттара, мин агыйах 2,3 сиринэн муостатынан кыратык тымныы диэбитим но улахан претензиям суох этэ. Но в скором времени оссо эрийтэрэ уонна бригада хаьан кэлэн муостаны онороллорун улэспиттэрэ 🙏🏻 и вот ааспыт неделя кэлэн ус хоьу кухня-гостиная муосталарын котурэ охсон местами утепли гынан уларытан бардылар 👏🏻👏🏻👏🏻Биьиги буоллар, если честно, улаханнык итэгэйбэт этибит что будут сопровождать 5 лет Онон улахан махталбытын тиэрдэбит Сэргэ компанияга уонна оссо да уунэ сайда туралларыгар, урдук ситиьиилэри багарабыт
ОС
Ольга Саввина
Сэргэ компанияга улахан махталбытын тиэрдэбит! Насаа учугэйдик, хаачыстыбалаахтык, тургэнник дьиэбитин туппуккутугар 🏡 дьонно эйэгэс, утуо сысыанныт исин 🙏 сайда турдун Сэргэ компания, элбэх клиеннары багарабыт, дьон махталын, тус бэйэгитигэр доруобуйаны, дьолу! Чахчы учугэй компания эбиккит, уверенно рекомендую🫶🏻☺️
Анна Васильева
Благодарим строительную компанию Сэргэ Строй за профессиональный подход, за своевременно сданный и качественный обьект 👏🏼😃 очень быстро и качественно построили дачный дом для моих родителей, без лишнего волнения и без стресса 😅 спасибо вам!
АЕ
Алёна Ефремова
Сэргэ стройдарга улахан махталбытын биллэриэхпитин багарабыт, Биьиги былырыын гараж туттарбыппыт, олус хаачыстыбалаахтык уонна тургэнник туппуттарын иьин, быйыл улахан пристрой туттардыбыт, Валерийга- олус доходчиво быьааран, субэлээн, бага санаабытын учуоттаабытыгар, тутуу биригээдэ уолаттара- Игорь уонна Максим Николаевтарга, олус аккуратнайдык, хаачыстыбалаахтык улэлээбиттэригэр улахан махтал. Дьиэбитин кере кере дьоллонобут, астынабыт а5ай. Инникитин ессе тугу эмитэ туттар буоллахпытына, Сэргэлэргэ эрэ туттарабыт.
АФ
Анастасия Федорова
Сэргэ хампаанньаҕа улахан махталбын тиэрдэбин🙌🏽☀️🌷 Биһиги Майаҕа 6,5*11 дьиэни туттардыбыт. Барыта түргэн-түргэнник табыллан хаалла🙌🏽 Биирдэ өйдөммүтүм уже бүппүт эбиппит🤩 Дьиэбит тып-тап курдук буолла😍 Кураторбар Надеждаҕа, Валерияҕа, туттааччы биригээдэбэр улахан-улахан махтал! Үлэҕит таһаарыылаах буоллун, үрдүк ситиһиилэри, дьиэ кэргэҥҥитигэр этэҥҥэ буолууну, дьолу баҕарабын👏🏽💫 Элбэх махталлаах клиеннэри❤️
ВТ
В Т
Сэргэ-строй хампаанньага улахан махтал!бэккэ учугэйдик тургэнник дьиэбит конндойун тутан биэрбиккитигэр.улэгитигэр урдук ситиьиилэри
ЛК
Лена Колесова
Наша МЕЧТА сбылась! Выбирали и смотрели много строительных компаний и всё-таки решили остановиться на «СЭРГЭ-СТРОЙ».И НЕ ПОЖАЛЕЛИ! ОГРОМНОЕ СПАСИБО профессионалам своего дела: менеджеру Валерию, сметчику Василию, прорабу Александру и его бригаде строителей, Надежде за красивый необычный проект нашего дачного домика. Спасибо Вам огромное за то, что ВЫ воплотили в жизнь нашу мечту. Всего Вам наилучшего и в жизни и в вашей очень нужной людям работе. Удачи и новых проектов! С уважением семья Колесовых. 22.08.2025
ЕН
Екатерина Никифорова
Профессионалы своего дела Виктор и Борис 👍🏻 внутреннюю отделку сделали очень быстро и качественно. Приятны в общении, молодцы 👍🏻👍🏻👍🏻 спасибо большое ☺️
Keskileene
Сэргэ строй компанияга улахан махталбытын тиэрдиэхпитин багарабыт! 2024 январь ыйтан дьиэбитин тутан сагаалаабыттара биир ыйынан номнуо коробун бутэрбиттэрэ, бригада5а Дмитрий опыттаах улэьиттэр, бээлэрин дьыалаларын билэллэр. Внутренний отделкабытын апрель ыйга Михан сагалаабыта, барытын качественно онорон май ыйга киирэрдии бутэрбиттэрэ🤲🏻🌿 Кыьал5aны да керсубуппут кыьынны отсыпка буолан дьиэбит тимирэн барбыта,ол эрэн ону уьаппакка кэнэппэккэ тутатына кеннере охсон улэлэрин туттардылар✊🏻✊🏻✊🏻👍 качество5а улэлииллэрин кердердуллэр 😻🙌🏻 Махталы кытта Эверстовтар 🏡
Дмитрий Сивцев
Нам строительную компанию посоветовали наши друзья и очень хорошо отзывались. Наш дом построили в срок. Спасибо строительной бригаде и нашему менеджеру Нарыйе Николаевне за добросовестный труд!👍
Анатолий Макаров
«Сэргэ» строительнай компания5а улахан махталбытын тиэрдиэхпитин ба5арабыт! Ба5арбыт дьиэбитин олус тургэнник, бириэмэтигэр тутан биэрдилэр. Уеруубут мунура суох! Бастаан биhигини уерэ-кете керсубут, биhиэхэ компанияны арыйбыт, кэпсээбит, быhаарбыт Валерийга, дьиэ са5аланыа5ыттан тутуллан бутуер диэри, мунаахсыйбыт боппуруостарбытыгар тута эппиэттээн, быhааран испит менеджер Аннага, дьиэни туппут бригада5а Дима5а уонна уолаттарыгар, сепке салайыыны салайбыт прораб Александрга, снабженец уолаттарга, отделканы онорбут Викторга уонна уолаттарыгар, уот тардыбыт электрик уолаттарга, Константинна уонна кини уолаттарыгар, билсибэккэ хаалбыт тутууга кыттыгастаах улэhиттэргэ улахан-улахан махталбытын тиэрдэбит! «Сэргэ» строй-компанияны талан алаhа дьиэ туттаргытыгар субэлиибит. Куруук уерэ-кете сылдьын, доруобуйаны, элбэх клиеннары, уунэ-сайда турун, дьолу-эйэни махталы кытта Макаровтар. Ба5а санаабытын толордугут!😊🥰😘😘😘🌈😊🏠💯🥳🥳🥳
Вместе с компанией СЭРГЭ-строй построили дом, а именно пока только коробку фундамент. Остались довольны. Понравилось клиентоориентированность компании: сотрудники офиса Надежда всегда была на связи , прораб и бригада, главное, хорошо работали. Все оперативно👍
БФ
Баиш Федот
Утуө кунунэн! Улахан махатал буолуохтун Сэргэ строй комапнияга 6*8 дьиэни тутан таhaaрбыккытыгар.Нижний Бестяхха уhаайбабын игин булан биэрбиккитигэр👏🏻👏🏻Бу быйыл былааннаабытым барыта туолла
Мария .
Хотим выразить огромную благодарность руководству строительной компании «Сэргэ», архитектору, менеджерам, ребятам-строителям за отличную работу по строительству нашего дома. С нашими бригадирами мы сразу нашли общий язык😅 Было сразу видно что ребята опытные, когда приходили проверять все были при работе👍🏻 Очень хорошо все организовано и качественно построили🥰👍🏻 Прорабом был Александр, очень требовательный и грамотный👍🏻 так как у нас это первый дом навыков строительства у нас нету, в этом случае Александр нам все объяснял, показал, где что надо посоветовал за что ему большое спасибо👍🏻🙌🏻 С нами еще от начала до конца работала проектный менеджер, все текущие нюансы сразу напрямую решала👍🏻 очень удобно когда вместе с вами работают такие менеджеры👍🏻 Просчитывали строительство во многих компаниях, в итоге выбрали именно вас и не прогадали. Спасибо!
ГИ
Геннадий Ильин
СЭРГЭ строительнай компания улэьиттэригэр бар5а махтал буолллун!!!бэт тургэнник , хачыстыбалахтык бастакы дьиэбитин олус учугэй багайытык тутан биэрдилэр.
Антон Данилов
Быйыл мин дьиэ тутардым 8 на 9 сэргэ строй компания отзывтарын аа5ан талбытым офистарыгар тийбипэр клиенара эльбэ5э олус уордубутэ дьиэбин Биир ыйынан тутан бутэрдилэр тутар бириэмэлэригэр тутуга сыhыанах соседым дьиэбин коро кэлэчи строитель уолатар да отделочник да олох качественно оцорбутар дьиэчи ,онон сэргэ строй компания улэhитэрэ бары профессионалар ,улахан махтал оссо уунэ сайда турун
ВО
Виталий Очиров
ҮТҮӨ. СЭРГЭ хампаанньаҕа дьонум-сэргэм аатыттан махтанабын! Аҕыйах хонук иһигэр бастыҥ баҕа санаабытын олоххо киллэрбиккитигэр үгүрү-сүгүрү. Саас-сааһынан сааһылаан, күн эргииринэн остуоруйа дьиэтин саҕар бастыҥ банньык тэлгэһэбит биир үтүө муннуга буолла. МАХТАНАБЫН!
НТ
Настя Трофимова
Быйыл саас Таатта Баайаҕатыгар Сэргэ тутуу компания убайбар, олох кылгас кэмҥэ дьиэ туппуттарын көрөн, сайын кинилэргэ тиийэн договор түһэрсэн, алаһа дьиэ туттардыбыт, туох баар баҕа санаабытын барытын учуоттаан, ыйан кэрдэн проект оҥорбут уолга Айаалга, ипотека докуменнарыгар көмөлөспүт Марияҕа, проектнай менеджер Аннаҕа, дьиэ тутуутун хаачыстыбатын көрөр истэр прораб Александрга барҕа махталбытын тиэрдэбит, үлэҕит өссө таһаарыылаах буоллун, ситиһиилэри, элбэх клиеннэри баҕарабыт. Сэргэ компанияҕа итэҕэйэн, эрэнэн алаһа дьиэҕитин туттарын диэн ыҥырабыт. Махталы кытта Трофимовтар дьиэ кэргэттэрэ.
Нария Кондратьева
Бага санаабытын толорбут, алаьа дьиэбитин туппут Сэргэ-строй компанияга улахан махталбытын тиэрдэбит🥳🎉🥰👏🏻 Того именно бу тэрилтэ? Бастатан туран кинилэр инстаграм страницаларыгар подпискаланан, хайдах улэлииллэрин корон баларга туттарабыт диэн санаа сразу киирбитэ☺ СММ-щиктара да учугэй багайытык толкуйдаан араас фото, видео симэр, киьи махтана, сого корор😍 Ол курдук уьуну-киэни толкуйдуу барбакка, бу саас участок була охсон дьиэ туттарга санаммыппыт. Офистарыгар консультациялаьа тиийбиппитигэр консультаммытынан инстаграм "звездата" Валерий буолбута😂👍🏻😊 Проектировщик уолаттары кытта дьиэбит хайдах быьылаах буоларын, харчытын ааган, сурдээх ойдонумтуотук барытын быьааран биэрбитэ⭐😎😊👏🏻 Уол огото кэпсээн-ипсээн, шуткалаан, уорэн-котон любой киьини кытта биир тыл булан ойдоьор, кэпсэтэр👍🏻😊 Дальше ипотечный специалистпытынан нарын намчы Валерия буолбута🤗 Ипотека оттугэр баар вопростары барытын суурэн-котон быьааран, ыйан-кэрдэн биэрбитэ🌷💐🌸😊👏🏻 Строительнай чааьыгар киирдэхпитинэ, проектный менеджербыт Анна буолбута🥰🙌🏻 Бу сурдээх коммуникабельнай, чуткай, багарбыппытын барытын учуоттуур, строительство оттугэр барытын быьаарар, бригаданы дьаьайар кыыс🥰💐🌷🌸 Дьиэбитин тургэн туттуулаах лентатын туьэрбит уолаттарга(ааттарын умнан кэбистим), дьиэни бэйэтин туппут биллибит Киэсэлэр уонна Баанньа бригадаларыгар, отопление таппыт Баанньа бригадаларыгар, прорабпытыгар Николайга, снабженецпытыгар Иванна улахан махталбытын тиэрдэбит👏🏻🥰🍀🏡 Уолаттар бары да туттуулара-хаптыылара тургэн, барытын сып-сап онорон, хаачыстыбалаахтык тутан бутэрэн,дьиэбитигэр киирээри оносто сылдьабыт✊🏻💪🏻😎 Бу санаатахха ааттарбыт кэмчилэр эбит🤣🤭 Бары да Киэсэлэр, Баанньалар, Валерия да Валерий😅👍🏻 хата ааттарга бутуллубат эбиппит диэн уорбуппут🤭😂 Багарабыт биьиги дьиэбитин проектаабыт, туппут дьонно барыгытыгар кытаанах доруобуйаны, улэгитигэр, тус олоххутугар ситиьиилэри, дьоллоох буолун🥰👏🏻 Улахан махталы кытта Кондратьевтар дьиэ кэргэн🏡🍀🥰👏🏻
Светлана
Утуо кунунэн сэргэ компанияны корооччулэргэ азааччыларга дьиэ тутта сылдьааччыларга. Биьиги Поповтар дьиэ кэргэн быйыл договордаьан. Элбэхтик буппут дьиэлэри корон баранмыт сэргэзэ собулэспипит. Махтаныа этибит Мария биьиэхэ ипотекабытыгар куус комо буолбутугар🤗ол таьынан ымпыгар чымпыгар тиийэ кэпсээн биэрбит комолоспут киьибитигэр Валерийга🤗Александр биьиги бригадирбыт этэ эмиэ махтанабыт🤗офиска олоччу хонтуруоллааччы кыргыттарбытыгар Анназа уонна Надеждаза улахан махталбытын тириэрдэбит✊🤗главнай дьиэбитигэр кэлэн улэлээбит Альбертка. Г. (Алик) бригадатыгар махтаныа этибит. Биьиги дьиэбит бурууьунан тутуллубута 8*10 выступтаах буолбута 3 утуйар хостоох кухны заала бииргэ турар саан узел туалет ванна бииргэ итд. Биьиги дьиэбитин ус уол тутта ровна бутэриэхтээх сроктарыгар бутэрбиттэрэ. Кэлин дьиэ туттааччыларга анаан эттэр буолларбын. Маскытын учугэйдик эрдэ корор буолаарын тозо диэтэргит мас наьаа ор туран хаар уу оморон ылар (синовалаах диэн буолар) оннук маьы эрдэтинэ туоратаргытыгар например биьиэхэ оьуобутугэр тубэспитэ ону олох уурбаппыт диэн отказтаан сана эбии мас азалтаран ииллэрбиппит. Мин санаабар синовалаах мас корунэ да кусазан базайы киьи санаатыгар дазаны ону ойдоон сэргэ компания сана мас азалан биэрбиккитигэр махтанабын. Базарыа этибит дьиэзит ыраас сылаас буоллун🤗Сэргэ компаниятыгар базарыа этибит улэзитигэр ситиилэри элбэх закааз киирэ турдун✊ мэнэттэн Поповтар.
МИ
Мар И
Большое спасибо строительной компании Сэргэ строй за наш дачный домик. Дом построили быстро, выявленные недочеты сразу исправлялись, так же стоит отметить сопровождение по ипотеке и работу проектных менеджеров 👍🏻.
ЛВ
Лена Вензель
2023 сыллаахха август кэлэн тутан барбыта Сэргэ ⭐️Бу биир сулум консультан Надежда биэрэбин (но билигин кини онно үлэлээбэт) ⭐️Иккис - туппут уолаттарга, сметанан - туох баарынан кэлэн тутан барбыттара, ыраастар, арыгы испэттэр, түргэннэр (но после саҥаттан көннөрбүппүт, олорор дьон бэйэбит кыһаллан кичэйэн оҥорон биэрбиппит) хотя тутааччы буолбатахпыт. Дьиэ туттарар дьоҥҥо сүбэм: ✅Бастакынан, дьиэм благоустройствалаах буолуохтаах этэ, ону сметаҕа суох онон суох (сметаҕытын бааҥҥа барыан иннинэ бэрэбиэркэлиир буолун!) ол эрэ сметанан үлэлиир буолаллар! Атын смета суох, биһиэхэ бу эһигини кытта сметабыт, бу бааны кытта сметабыт диэҥҥэ буккуллуман! Смета биир! бааҥҥа барбыт (онно эмиэ өйдөөн көрөр буолун, барыта баар курдук, но ИТОГ сумма киирбэтэх, 0 суммалаах турар буолуон сөп! холобур ол благустройствабыт баар курдук смета турар этэ, итогар 0 буолуон сөп. ✅ 2 сүбэм дьиэ пронтуона смета баар буолуохтаах, биһиги тутааччы буолбатах дьон хантан билиэхпитий өйдөөн көрбөтөхпүт! ✅3 сүбэм бастакы свая маһа биир эрэ (смета биир) эмиэ өйдөөн көрбөтөхпүт смета📝 ✅ 4-н харчы бөҕө ордубута онтуларын төнүннэрбэтилэр, АКТ (бүтэһик акт) батиаһаргытыгар ЫКСААМАН барытын суоттаан учуоттаан көрүөххэ манаһыахха аҕыахха наада!
Ирина Осипова
Благодарим компанию Сэргэ за строительство нашего дома 🏠❤️. Когда решили строиться обзвонили и сходили в несколько компаний, но именно ваша компания среагировала оперативно, ответили на все вопросы, быстро сделали план, дату начала строительства, подобрали материалы, назначили менеджера Анну 👸🏻 (она просто супер 👍🏼, до сих пор помогает советами😊) и за 2 месяца наш домик уже готов 🙌🏼. К сожалению, я не знаю имен строителей и прораба, но отдельная благодарность им 👏🏼🙌🏼 (пожалуйста передайте 🙏🏼). Желаю Вашей компании процветания, много благодарных клиентов, интересных проектов, крепкого здоровья вашим сотрудникам и много много воплощенных мечт 🏠. Всегда оставайтесь такими! С Благодарностью от семьи Осиповых.
Евгений Куличкин
👋 Сэргэ хампааньыйа5а улахан махталбытын тиэрдэбит, дьэ сана хардыы олохпут мантан са5аланар диэххэ наада👍😍 сана дьыл иннинэ Сэргэ хампаныйа5а кэлэн Валерийдыын консультациялаьан ымпыгын чымпыгын барытын кэпсээн кордорон бэрт сэмэй аьа5ас беседалар ааспыттара☺️ ол кэннэ Надеждалыын улэлэспиппит, ыйан кэрдэн биэрээччибит решалабыт тыый😎☺️👍 Саас прораб Александр корон истэн дьаьайан такайан дьиэбит лаппа уьаабакка тумукммитэ🏠✊ маастар Уйбаан уонна уолаттара мохсоголлор дьиэбитин бэрт аккуратнайдык Буоллун хааллын диэн буолбакка онордулар ситистилэр куустээх уолаттар дьэ🦅💪💪💪💪эьиэхэ барыгытыгар туспа улахан махталбытын этэбит😇😍😍😍клиеннаргыт элбии турдуннар, улэ5ит ситиьиилээх буоллун🏠🏠🏠🏠☝️ уонна доруобай буолун😃тапталы дьолу☺️
Сардана Е
Номнуо икки сыл ааста договор баттаспыппыт, ол да буоллар уьаттылар диэн хом санаа туппакка, Сэргэ тутар хампаанньага махталбын тириэрдиэхпин багарабын! Дьиэ аурата учугэй буоллун диэн, улаханнык кыыьырсыбакка🙊 син ейдеьен тумуктэстибит! Чуолаан махталбын тиэрдэбин прорабка Александрга уонна коммуникация тардыбыт Иванна, себулээбит себулээбэтэх тугэннэрбин ылынан, барытын кэмигэр кеннерен испиттэригэр, менеджердарбар Маринага, Надеждага уонна Аннага вопрос уескээтэгинэ быьааран испиттэригэр, консультаннарбар Владимирга уонна Валерага бастаан кэлбиппэр уерэ керсубуттэригэр, барытын ейдетен быьааран биэрбиттэригэр, ипотекага киирэрбитигэр кемелеспут Тимурга уонна Надеждага уонна Ген. Директоргв Игорь Игоревичка маннык хампаанньаны салайан таьаарбытыгар! Уонна Сэргэ тутар хампаанньага багарыам этэ ессе да клиеннар баар буола турдуннар, ол эрэн инникитин кыаххытын билинэн туран заказ ыларгытыгар, миэхэ буолбут тугэн хатыламматыгар!
АЕ
Анисия Ефремова
Сэргэ тутуу компаниятыгар быйыл сайын гараж туттаран бүтэрэн үөрүүбүт үрдүк.Гаражпыт проегын Валерий сүбэлээн-амалаан,тутууну прораб Александр кэлэн миэстэтигэр былааннаан,оннун булларан Николай А бригадата бэрт түргэнник,кылгас кэмҥэ хаачыстыбалаахтык тутан бүтэрэн-оһорон кэбистилэр👍👏.Тутуубутун кыра да ымпыгын чымпыгын барытын ыйытан,баҕабытын толорон санаа хоту бүтэһигэр дылы бииргэ сибээскэ баар Надеждаҕа барҕа махтал!🤝✊ Эдэр эрчимнээх хамаандаҕа инникитин өссө да элбэх киһини үөрдэр тутуулары,дьоҥҥо дьолу бэлэхтии тураргытыгар баҕарабын!
Люция Догдонова
Огромное спасибо команде "Сэргэ" за отличную, слаженную работу! Знакомство с компанией началось со встречи с ярким, харизматичным Валерием, которого до этого я видела только на баннерах))) и ипотечным менеджером Валерией, хрупкой девушкой с мертвой хваткой. Казалось я уже начала паниковать когда первый вариант ипотеки "слетел", а Валерия уже нашла альтернативу, предложила, обосновала. Дальше познакомились с проектным менеджером Анной, очень внимательным, компетентным специалистом, профессионалом своего дела. Анна сопровождала строительство с начала вырубки леса на участке т.е. прямо с нуля и до победного конца. Моя хотелка-красная дверь была обозначена сразу на эскизном проекте, что окончательно растопило мое сердце. Вроде мелочь, а приятно, чувствуешь, что работают с душой) Непосредственно на строительство дома приехала команда Иннокентия с прорабом Николаем. Построили быстро и качественно, на совесть. Всего за 2 недели. Подробно отвечали на все мои вопросы, доступно объясняли, перед отъездом дали советы и рекомендации. Коммуникации подключили команда Ивана и Сергея, все так же быстро и профессионально. Я очень рада, что доверила свою мечту команде Сэргэ-строй. Верю, что мой дом будет теплым и полным радости и счастья. Желаю процветания компании и благодарных клиентов. Спасибо Вам огромное!
Marianna Danilova
Сэргэ строительнай компанияга улахан махталбын тиэрдэбин🤗 Бастатан туран консультаннарга Валерияга уонна Валерийга, кинилэр аан бастаанныттан доверия олохтоон документ баттаьан, аадьуо улэ сагаланан барбыта. Проектный менеджербар Аннага эмиэ улахан махтал куруук на связи, барытын ыйан кэрдэн биэрэн, проектпытын уларытан, эбэн ситэрэн, до конечного результата тиэрдибипитигэр. Уонна саамай улахан махталбын дьиэ туппут бригадабар уонна прорабпар Александрга тиэрдэбин. Олох на качество улэлииллэрэ дьиэ туттуллуогуттан костор. Бригадирым Дмитрий хас биирдии этаптарын кэпсээн, учугэй багайытык субэлээн, бага санаабын истэн дьиэбин тутан таьаардылар👏👏👏 Сэргэ компания командатыгар багарабын улэгитигэр урдук ситиьиилэри, элбэх корсуо-сэмэй клиеннары. Дьиэм ор сылларга сылаас туруо диэн эрэнэбин. 🙌🤗👍
Екатерина Ощепкова
Примите сердечную благодарность за проделанную работу, выполненную профессионально, на самом высоком уровне. Пусть удача сопутствует вам во всех начинаниях! Трудитесь, развивайтесь, счастья вам и вдохновения!
Алексей 🤘
Всем добра! Выбрали Сэргэ-строй не просто как случайную организацию! Встретили с улыбкой, грамотно всё разъянили, помогли с одобрением ипотеки, подбором материала, проектом дома. На протяжении всего строительства нас сопровождали и с нами работали проектные менеджеры. Дом строили каркасный, двух этажный с гаражом. Сложно представить строительство дома без непредвиденных ситуаций, они конечно же тоже были, но всё решалось благодаря оперативной работы менеджеров! И вот спустя время наш дом построен, глаза горят от радости и от ожидания! Заезжаем, делаем небольшой внутренний ремонт, мебель и т.п... Прожили зиму... Есть недочёты по теплоизоляции. Но сразу могу сказать что расстраиваться не нужно, менеджеры Сэргэ-строй всегда на связи! Смело скажу что все гарантийные работы выполнены на 100% и даже более! Теперь мы живём семьёй в тёплом и уютном, своём доме! Как сказал директор - "наша задача сделать семьи счастливыми и чтоб небыло негативных эмоций"! Скажу честно друзья, это у Сэргэ-строй получилось! Много сил было положено и оно этого стоило!!! Процветания вам и только положительных эмоций! 🤩🥰
МН
Макар Неустроев
Долго выбирали компанию, которая построит нам дом мечты🏠🤩Наш выбор остановился на строительную компанию "Сэргэ"🤌🏻И выбор был правильным!👏🏻Отличная команда профессионалов, сделали все четко,быстро и качественно👍🏻Выражаем огромную благодарность всем работникам этой организации, отдельное спасибо Валерию, Надежде и бригадиру Александру!✊✊✊
Владимир Иванов
Благодарю команду Сэргэ, что построили мой дом. Сам раньше работал в этой компании, поэтому именно во время работы в данной компании начал мечтать о собственном частном доме. Построили качественно, мои замечания старались исправлять. Конечно, из-за того что выбрал каменный дом, сроки завершения строительства переносились, да и ситуация в мире поспособствовала этому. За время строительства через многое прошли, от любви до ненависти и обратно. Надо учитывать, что строительства это всегда эмоции😁 Одно радует, что моя старая команда не сдается, а работает и развивается. Команде Сэргэ желаю оставаться такими же сплоченными и дружными!
Сибу 🌸 Симба
Сэргэлэргэ дьиэ туттарбыппыт 2022с , этэннэ оностон 2023с киирдибит , улэлэрэ кылгыстык эттэххэ слаженная. Отто моккуурэ суох туох да сатаммат , ол да буоллар уопсай тыл булан этэннэ улэбитин тумуктээтибит 👍🏻гарантийный случай диэнинэн муостабытын уларыттылар,( у нас черный пол ) олус бэккэ тургэн тургэнник онорон бардылар 👍🏻
Александра Наумова
"Сэргэ" тутуу компаниятыгар биьиги ыал махталбыт мунура суох! Биьиги ардах тустэ да тута суол суох буолар урэх сунньугэр сиргэ олоробут. Тутуу материалын да а5алар биьиэхэ уустуктардаах... тутуу материалын сопко, кэмигэр, ардах иннигэр-кэннигэр тубэьиннэрэн а5алан уердубуттэр Махталбытын тиэрдэбит аан бастаан тиийэрбитигэр сиьилии кэпсээн,дьиэ проегын таларга комоспут менеджерга Валерийга, ипотека ыларга комолоспут специалистка Валерия5а ,дьиэ тутуутун иилээн-са5алаан ыыппыт проектнай мененджер Надежда5а, тургэнник-тар5аннык материал булан-талан ыыта-а5ала охсор снабженец Николайга, бары специалистарга! 👏👏👏 🌹🌹🌹 Дьиэбитин туппут-онорбут бригада5а, бригадир Иннокентийга, олох туспа истин махтал буоллун! 👏👏👏 🎉🎉🎉 🎊🎊🎊 Улэлэригэр эппиэтинэстээхтэрэ, кылгас кэм иьигэр тутан-хабан онорон таьаарбыттара киьини сехтерер, астыннарар YЛЭ👍🏻👍🏻👍🏻 Сэргэлэр кырдьык идэлэрин толору баьылаабыт, ылыммыт улэлэрин 1000% учугэйдик эппиэтинэстээхтик, бириэмэтигэр онорон туттарар кыьамньылаах, эрэллээх саха компанията эбит! 👍🏻👍🏻👍🏻 🎉🎉🎉 Ба5арабыт Эьиэхэ тэрилтэ5ит ессе уунэ-сайда, чэчирии турарыгар, элбэх махталлаах сакаасчыттары, толору дьолу, кытаанах доруобуйаны! Ессе да дьон махталын ыла турун, ба5а санаа5ыт барыта туоллун 🙌🏻 Yлэ5ит таьаарыылаах, сайдыылаах буоллун! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Истин махталы кытта бары учугэйи ба5ара хаалабыт Уус-Алдантан Наумовтар дьиэ кэргэн