Саха Мастер
Автосервис
ВИ
Влад Иванов
Айаннан иьэн оноттордум жидкость уларыттылар.четко без личных тело движений быстро.махтал.советую
Надежда Угапьева
уолаттарга улахан махтал, очень оперативно и быстро мастера профессионалы своего дела 👍 на замену ремня гура заехали (плюс кще поменяли распылитель воды😁)
НП
Наталья Петрова
🧑🏻🔧🚘Саха Мастер уоллаттарыгар, чуолаан Василийга уонна кини улэьиттэригэр махтаныам этэ🙌🏽 🚘-бын чып курдук онорон, бэйэлэрэ же запчасть магазиннарынан сылдьан, мин 🚘-бар наадалаах запчасть талан, атыылаһан, ылан а5алан уларыппыттарыгар👍👍стойкаларбын прокачкалаан, олордон биэрбиттэригэр👍, диагностика онорон👍онон 🚘-нам барахсан едет плавно как надо, киһи онтон үөрэр, астынар 😊 Сервис үлэһиттэригэр махтанабын😊дьонно - сэргэ5э инник субэлииргит 👍комолоьоргут оһуобай,👍 инникитин да5аны үлэҕитигэр ситиьиини, табыллыыны, клиеннар махталларын ыла турун 🙌🏽 Саха Сервис үлэтэ 💯👍👍👍 , дьонно сыһыана👍👍👍
Станислав Борисович
Spirit
Рекомендую 👍👍👍👍
НИ
Николай Иванов
✊Уолаттарга улахан махтал стойкам арыытын кыһыҥҥыга көһөрдүлэр. Дьэ уонна -50 спокойно сылдьабын💪💪💪
м
м
Отличный сервис, работают на качество! Рекомендую всем 👍👍
Михаил Степанов
Отличный сервис 👍👍👍👍👍 Обслуживание 👍👍👍👍👍 Рекомендую 👍👍👍👍👍
Danil Ivanov
коля знает свое дело👍🏼👍🏼👍🏼лучшие мастера
Aisan4ik Koryakin
Быстро и качественно 👍👍👍
ВН
Владимир Никифоров
Самый лучший сервис в городе Вилюйск, обслуживание на высшем уровне. Подскажут, проконсультируют, сделают. Советую всем этот сервис👍